Sözlü'den Taklidine Onay Çıktı - Son Dakika
Güncel

Sözlü'den Taklidine Onay Çıktı

Sözlü\'den Taklidine Onay Çıktı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, başarılı komedyen Yunus Yuva’nın kendisinin taklidini yapmasında herhangi bir sakınca olmadığını belirterek son sözünü söyledi.

27.06.2015 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, başarılı komedyen Yunus Yuva'nın kendisinin taklidini yapmasında herhangi bir sakınca olmadığını belirterek son sözünü söyledi. Ünlü komedyen Yunus Yuva, Başkan Sözlü'yü Adana ve tüm Türkiye'nin bilinçaltına kazıyor.

Televizyon dünyasında taklit makinesi olarak anılan ünlü komedyen Yuva'nın yaptığı başarılı Hüseyin Sözlü parodileri, izleyenler tarafından yoğun alkış alıyor.

Son zamanlarda ön planda olan Cumali Emmi karakteriyle sanat dünyasında bir marka oluşturan Yuva, yaptığı komedi gösterilerinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü Adana ve tüm Türkiye'nin bilinçaltına kazıyor.

Birçok ünlü ismin ses taklitleri ve yerel bazda Adana Büyükşehir Belediye bünyesinde çalışan üst düzey bürokratlar ve meclis üyelerinin de parodilerini başarılı bir şekilde işleyen Yuva, stand up gösterileriyle başarıdan başarıya koşuyor. Yuva'nın yaptığı birçok espriye senkronize bir şekilde alkış ve kahkahalarla karşılık veren seyirciler, ünlü komedyenin gösterilerini izlemek için dakikalar öncesinden salonları doldurup, bir sonraki gösteriyi iple çekiyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de Yuva'nın, dikkat çekici beden dili ve konuşma tarzıyla Başkan Sözlü'yü yansıtan parodilerini kahkahalarla izleyen isimler arasında yer alıyor. Mizah sanatına duyduğu saygıyı ortaya koyan Başkan Sözlü, Yuva'nın taklidini yapmasında herhangi bir sakınca olmadığını açıkça söyleyerek son sözünü söylemiş oluyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sözlü'den Taklidine Onay Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • a.a: Ne yapsin gariban reklam rakamdır diyor zaten parası yok fukaranın.değil başkanlık taklidini bile beceremiyor. 0 0 Yanıtla

Advertisement