Siyaset Dünyasında Kadının Yeri - Son Dakika
Ekonomi

Siyaset Dünyasında Kadının Yeri

Aydın Üniversitesi, Dr. Sare DAVUTOĞLU'nun da onur konuğu olarak katılım sağlayacağı "Küreselleşen Dünyada Kadın ve Siyaset Uluslararası Kongresi"ne 16-17 Nisan'da ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

14.04.2015 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Halit Aydın Yerleşkesi'nde 16 Nisan da gerçekleşecek olan kongreye onur konuğu olarak T.C. Başbakanı Sayın Ahmet DAVUTOĞLU'nun eşi Sayın Dr. Sare DAVUTOĞLU ve T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç. Dr. Ayşenur İSLAM katılacak.

İstanbul Aydın Üniversitesi Kadın Araştırmaları Koordinatörü Zeynep Banu DALAMAN'ın moderatörlüğündeki "Küreselleşen Dünyada Kadın Hakları" başlıklı açılış oturumunda ise T.C. Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Zeynep KARAHAN USLU, BM Gıda Hakkı Özel Raportörü Prof. Dr. Hilal ELVER ve Hazar Derneği Başkanı Ayla KERİMOĞLU yer alacak.

Kongreye, ulusal ve uluslararası akademik camiadan katılımcılar, ilgili bakanlıklar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katılacak.

Kadın ve kadının siyasetteki konumunun farklı yönleriyle değerlendirilmesi ve elde edilen yapıcı çözümlerle sorunlara dikkat çekilmesi amaçlanan kongrede, kadın örgütlerinin, akademisyenlerin bir araya getirilmesi, son gelişmelerin tartışılması ve çözüm üretme olanağı sunulması hedefleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Siyaset Dünyasında Kadının Yeri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement