Berlusconi'den Erdoğan'a Eleştiri - Son Dakika
Güncel

Berlusconi'den Erdoğan'a Eleştiri

Berlusconi\'den Erdoğan\'a Eleştiri

Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın laiklikten İslamlaşmaya doğru adımlar attığını söyleyerek eleştiride bulundu.

01.10.2014 13:08  Güncelleme: 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya eski Başbakanı Silvio Berlusconi, geçmişte aralarından su sızmayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sert dille eleştirdi.

BERLUSCONİ'DEN BAŞÖRTÜSÜ ELEŞTİRİSİ

Başkent Roma'da dün akşam Antikacılık Bienali açılışına katılan Forza İtalia Partisi'nin lideri Silvio Berlusconi, bir yetkilinin aynı serginin İstanbul'a da götürüleceğini söylemesi üzerine, "İyi. O zaman Erdoğan'a benden selam söyleyin" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın laiklikten İslamlaşmaya doğru adımlar attığını savunan Berlusconi, "Dün bir ferman hazırlayarak, kızların üniversiteye sadece başörtüyle ve makyajsız gidebilmesini sağladı. Bu gerçekten çılgınca" ifadelerini kullandı.

BİLAL ERDOĞAN'IN NİKAH ŞAHİDİYDİ

Berlusconi'nin, bu sözleri Türkiye'de eğitimde yeni düzenlemeleri yanlış anladığını ortaya koydu. Berlusconi, "Dostum" diye nitelediği Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın 2003 yılında İstanbul'da kıyılan nikahında şahitlik yapmıştı. Berlusconi ailesine ait Il Giornale gazetesinde de geçen gün yayımlanan iki ayrı makalede, IŞİD tehlikesinin uzak, giderek İslamlaşan düşman Türkiye tehlikesinin ise yakın olduğu ifadeleri kullanılmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Berlusconi'den Erdoğan'a Eleştiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • orhan hak: berlo seni sevmem ama doğru söylemişsin 15 15 Yanıtla
  • Fatma: Sizde kendisine bizden selem söyleyin. biz erdoğan istediği için değil yaradan istediği için kapananlardanız. böyle inanıyoruz devlette bizim bu inancımıza saygı duymak zorunda. kimse ne okuma özgürlüğünü nede inandığımız gibi yaşaya bilme özgürlüğünü elimizden alamaz. . . . 17 7 Yanıtla
  • cumali: herkes ne oldugunu bılıyor 4 3 Yanıtla
  • harun yiğit: Berlusconi, bir zamanlar İtalyanın neredeyse tekme tokat kurtulduğu bu zat-ı zevat'ın kalitesini dünyada bilmeyen yok: Yetmiş yaşını aşmasına rağmen akıl ve mantığı sadece cinselliğe yönelmiş, sadece cinselliğe çalışan bir beyne sahip olan bu kişinin muhterem bir şahsı eleştirme haddi yoktur. 0 0 Yanıtla
  • Osmanli: insallah dedigin gibidir berlus yoksa vah ki ne vaahhdualarimiz eksik degil eger hak yol iseler 0 0 Yanıtla

Advertisement