Siirt'te Şehit Polis Memuru İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Güncel

Siirt'te Şehit Polis Memuru İçin Mevlit Okutuldu

Görüntü Dökümü : Şehit Yalçın Yamaner için mevlit okutulması ve dualardan detaylar İl Emniyet Müdürü Metin Özkan'ın açıklamaları Siirt'te 7 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda şehit düşen özel harekat polisi Yalçın Yamaner için mevlit okutuldu.

23.01.2016 00:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

Şehit Yalçın Yamaner için mevlit okutulması ve dualardan detaylar

İl Emniyet Müdürü Metin Özkan'ın açıklamaları Siirt'te 7 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda şehit düşen özel harekat polisi Yalçın Yamaner için mevlit okutuldu.

Yatsı namazının ardından Ensar Camisi'nde mevlit programı düzenlendi.

Cami müezzini Ramazan Toprak tarafından okunan mevlitte şehit Yamaner'in silah arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı.

İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, mevlit programının ilçe sakinleri tarafından düzenlendiğini söyledi.

Vatandaşların kendilerine müracaat ederek şehit Yamaner için mevlit okutmak istediklerini belirten Özkan, "Biz de onları kırmadık, her konuda olduğu gibi Siirt'in insanı şehidine sahip olmasını da bildi. Allah razı olsun kendilerinden. Bu vesileyle etkinliğe katılan arkadaşlara, misafirlerimize ve Siirtlilere teşekkür ediyoruz. Bu duruşlarını inşallah devam ettirirler. Hep birlikte Siirt'e sahip çıkalım. Şehit olan Yalçın kardeşimize ve tüm şehitlerimizin hepsine başsağlığı diliyoruz, rahmetle anıyoruz. Mekanları cennet olsun" şeklinde konuştu.

Mevlit programına İl Emniyet Müdürü Özkan, çok sayıda emniyet mensubu, asker ve ilçe sakinleri katıldı.

Ulus Mahallesi'nde 15 Ocak'ta eylem hazırlığındaki terör örgütü PKK mensuplarının kaldığı adrese düzenlenen operasyonda polis memuru Yalçın Yamaner, teröristlerin açtığı ateş sonucu yaralanmış, Siirt Devlet Hastanesindeki müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siirt'te Şehit Polis Memuru İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika


Advertisement