Siirt'te Huzurlu Gelecek İçin Gençlerle El Ele ProjesT tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Siirt'te Huzurlu Gelecek İçin Gençlerle El Ele ProjesT tamamlandı

Siirt'te hayata geçirilen Huzurlu Gelecek İçin Gençlerle El Ele projesi tamamlandı.

22.07.2014 09:59  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te hayata geçirilen "Huzurlu Gelecek İçin Gençlerle El Ele" projesi tamamlandı.

Şefkat Sosyal Yardımlaşma Eğitim Kültür ve Hizmet Derneği (Şefkat-Der) tarafından yürütülen projenin kapanış toplantısı yapıldı. Toplantıda proje kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Şefkat-Der Başkanı Enver Aytaç, projeyle gençlere birçok alanda eğitim verildiğini söyledi.

Bir yılını dolduran projenin başarılı bir şekilde tamamlandığını ifade eden Aytaç, "Projemiz geçen yıldan beri uygulanıyor. Projemiz kapsamında dikiş nakış, satranç, masa tenisi, bilgisayar, judo ve atletizm gibi dallarda 250 gencimize kurs verildi. Kurslarımızın uygulanmasında Valilik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezinden eğitimci konusunda destek aldık" dedi.

"Uyguladığımız projelere gençlerimiz yoğun bir ilgi gösterdi. Bu nedenle imkanlarımız ve gençlerimizin talebine göre kurslarımızı sürdürmeye çalışacağız" diyen Aytaç, yapılan çalışmalar ve verilen kurslar hakkında bilgi almak için gençlerin derneğe başvurmalarını beklediklerini söyledi.

Toplantıya AK Parti Siirt İl Başkanı Fevzi Sevgili, Siirt Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Fikret Can, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Sayın ve davetliler katıldı. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt'te Huzurlu Gelecek İçin Gençlerle El Ele ProjesT tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement