Siirt Siirt ve Bingöl'de Anlamlı 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları - Son Dakika
Güncel

Siirt Siirt ve Bingöl'de Anlamlı 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları

Siirt Siirt ve Bingöl\'de Anlamlı 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları

Siirt, Batman ve Bingöl'de 30 Ağustos Zafer Bayramı, coşku içerisinde kutlandı.

30.08.2015 12:57  Güncelleme: 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt, Batman ve Bingöl'de 30 Ağustos Zafer Bayramı, coşku içerisinde kutlandı. Batman'daki kutlamalar sırasında aşırı sıcaklar nedeniyle protokol üyelerinin oturduğu bölümde büyük vantilatör kuruldu.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93'üncü yıl dönümü, Siirt ve Bingöl'de coşku içerisinde kutlandı. Sıkı güvenlik önlemleri gerçekleşen törenlerde askerler, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Vatan sana canım feda" ve "Ne mutlu Türküm diyene" sloganları eşliğinde yürüdü.

Bingöl Valiliği önünde düzenlenen törene Vali Yardımcısı Muhammet Fuat Türkman, 49'uncu Piyade Komando Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Kurmay Albay Yunus Kotaman, Bingöl Belediye Başkan Vekili Halim Sugü, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Atatürk Büstü'ne çelenk sunma ile başlayan kutlamalar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajının okunmasıyla devam etti. Tören, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajlarının okunmasının ardından valilik makamında yapılan resepsiyon ile son buldu.

SİİRT'TEKİ KUTLAMALARA DBP'Lİ BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ DE KATILDI

Sirt'te Atatürk Bulvarı'nda yapılan kutlamalara Vali Mustafa Tutulmaz, 3'üncü Komando Tugay Komutanı Ahmet Şimşek, askeri erkan ve daire müdürleri ile çok sayıda sivil vatandaş katıldı.

ASKERDEN ANLAMLI MESAJ: VATAN SANA CANIM FEDA

Tören alanına aklaşık bir kilometre mesafede bulunan garnizondan çıkan askerler, tören alanına gelene kadar, "Her şey vatan için" ve "Vatan sana canım feda" sloganları eşliğinde yürüdü. Askerlerin bu davranışı, töreni izleyen vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı.

BATMAN'DA PROTOKOL ÜYELERİ İÇİN VANTİLATÖR KURULDU

Batman'da Turgut Özal Bulvarı'ndaki Valilik Kavşağı'nda kutlamalara, Vali Azmi Çelik, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fuat Güney, Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdusselam Uluçam, daire müdürleri, gaziler ve askeri erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı. Sıkı güvenlik önlemlerinin alındığı kutlama alanında askerler, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Ne mutlu Türküm diyene" ve "Vatan sana canım feda" sloganlarıyla yürüdüğü gözlendi. Aşırı sıcaklar nedeniyle protokol üyelerinin oturduğu bölüme elektrikli vantilatör kurulduğu görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siirt Siirt ve Bingöl'de Anlamlı 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement