Setur Beşinci "FORD Fıesta Çekilişi"Nin Talihlisi Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Setur Beşinci "FORD Fıesta Çekilişi"Nin Talihlisi Belli Oldu

Setur Beşinci "FORD Fıesta Çekilişi"Nin Talihlisi Belli Oldu

Setur'un gelenekselleşen kampanyası "Ford Fiesta çekilişi", 7 Ağustos – 31 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi.

19.12.2014 13:35  Güncelleme: 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalitesi, istikrarı ve müşteri memnuniyetiyle yıllardır ilklere imza atan SETUR, 7 Ağustos – 31 Ekim 2014 tarihleri arasında gerçekleştirdiği çekiliş kampanyası ile www.setur.com.tr veya www.bookinturkey.com adresini ziyaret eden kullanıcılarına Ford Fiesta kazanma fırsatı sundu. Seyahat severlerin, tüm ürünler için tek seferde 500 TL ve katları tutarında rezervasyon gerçekleştirerek Ford Fiesta çekilişine katılma hakkı kazandığı kampanyanın talihlisi Siirt'ten Davut YILDIZ oldu. Davut YILDIZ, 2014 Model Buz Beyazı Ford Fiesta'nın sahibi oldu.

16 Aralık Salı günü Kalamış Setur Marina Divan Brasserie'de yapılan özel bir tören ile yeni Ford Fiesta Davut YILDIZ'a Setur Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Selen SÖZER ve Ford Otosan Pazarlama İnteraktif İletişim Müdür Yardımcısı Talat İŞÇİOĞLU tarafından takdim edildi.

Kazanan tahlilinin mutluluğunu paylaşan Selen SÖZER: "Ford Otosan ile birlikte bu yıl beşincisini gerçekleştirdiğimiz çekiliş kampanyası bizim için bir gelenek haline dönüştü. Kampanyamızın her yıl artan bir ilgi görmesi bizi heyecanlandırıyor. Önümüzdeki yıllarda da güzel kampanyalar ile müşterilerimize seyahat ederken kazanma fırsatı sunmaya devam edeceğiz." dedi.  Talat İŞÇİOĞLU ise "Koç Holding çatısı altında yer alan kurumlar olarak yıllardır devam eden bu güzel kampanyanın içinde yer almaktan her zaman mutluluk duyduk. Kampanyamızın yoğun ilgi görmesi de memnuniyetimizi daha da arttırıyor." diyerek duygularını dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Setur Beşinci 'FORD Fıesta Çekilişi'Nin Talihlisi Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement