Şehzadeler Belediyesinden Kadınlara Pozitif Hizmet - Son Dakika
Yerel

Şehzadeler Belediyesinden Kadınlara Pozitif Hizmet

Şehzadeler Belediyesinden Kadınlara Pozitif Hizmet

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yapım çalışmaları devam eden Şehzadeler Belediyesi Kadın Spor Merkezinde incelemelerde bulundu.

31.08.2015 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yapım çalışmaları devam eden Şehzadeler Belediyesi Kadın Spor Merkezinde incelemelerde bulundu. Şehzadeler Belediyesi olarak kadınlara pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirten Başkan Çelik proje ile bunu hayata geçireceklerini ifade etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yapım çalışmaları devam eden Şehzadeler Belediyesi Kadın Spor Merkezinde incelemelerde bulundu. Başkan Çelik'e Belediye Meclis üyesi Selman Keresteci, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler Kültür Sosyal İşler Müdürü Enes Karataş ve Fen İşleri Müdürü Kamil Çimen eşlik etti.

Kadın Spor Merkezinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik kıs bir süre içerisinde Kadın Spor Merkezinin hizmete gireceğini ifade etti.

Şehzadeler Belediyesi olarak kadınlara pozitif ayrımcılık yaptıklarını ifade eden Başkan Çelik, "Belediye Meclis üyemiz ve Başkan yardımcımız ile birlikte bu gün yapımı devam eden Şehzadeler Belediyesi Kadın Spor Merkezimizde incelemelerde bulunuyoruz. Kadın Spor Merkezimiz kısa bir süre içerisinde nasip olursa burada hizmet vermeye başlayacak. Adından da belli olduğu gibi bu spor merkezimizden sadece kadınlarımız istifade edebilecekler. Çünkü biz Şehzadeler Belediyesi olarak kadınlarımıza sözde değil özde pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Seçim döneminde vermiş olduğumuz bir sözümüzdü. Bu spor merkezimizin açılması ile bir vaadimizi de yerine getirmiş olacağız. Ben Kadın Spor Merkezinin kurulmasında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kadınlarımıza hayırlısı olmasını diliyorum." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehzadeler Belediyesinden Kadınlara Pozitif Hizmet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement