Şehit Uzman Çavuş'un Eşinin Memleketinde Yas Hakim - Son Dakika
Güncel

Şehit Uzman Çavuş'un Eşinin Memleketinde Yas Hakim

Şehit Uzman Çavuş\'un Eşinin Memleketinde Yas Hakim

Siirt’te teröristlerce düzenlenen mayınlı saldırıda sonucu şehit olan Uzman Çavuş Hakan Aktürk’ün eşi Meftune Aktürk’ün memleketi Osmaniye’nin Kadirli ilçesindeki baba evine de ateş düştü.

19.08.2015 21:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te teröristlerce düzenlenen mayınlı saldırıda sonucu şehit olan Uzman Çavuş Hakan Aktürk'ün eşi Meftune Aktürk'ün memleketi Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki baba evine de ateş düştü.

Siirt'in Şirvan ile Pervari ilçeleri arasında devriye görevi yürüten askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen patlayıcının patlaması sonucu şehit düşen Burdurlu Uzman Çavuş Hakan Aktürk'ün eşi Meftune Aktürk'ün memleketi olan Kadirli ilçesindeki baba evine ateş düştü. Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk, Belediye Başkanı Ömer Tarhan ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hakan Gedik acı haberi aileye verdi. Taziye çadırı kurulan eve Türk bayrakları asıldı. Şehit Uzman Çavuş'un 14 yaşındaki TEOG sınavını kazanan kızı Aysel Aktürk'ün de bir süredir dedesinin evinde Kadirli ilçesinde olduğu öğrenildi. Şehit Uzman Çavuş'un kızı Aysel Aktürk'te babasının şehit olduğu haberini burada öğrendi. Şehit Uzman Çavuş Hakan Aktürk'ün, eşi Meftune Aktürk'ün isteği üzerine Burdur'a defnedileceği bildirildi. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Uzman Çavuş'un Eşinin Memleketinde Yas Hakim - Son Dakika


Advertisement