Şehit Şahin Namaz Kıldığı Camiden Kaldırılıyor - Son Dakika
Güncel

Şehit Şahin Namaz Kıldığı Camiden Kaldırılıyor

Şehit Şahin Namaz Kıldığı Camiden Kaldırılıyor

Erzurum’un Şenkaya ilçesinde PKK’lı teröristlerle girilen çatışma sonucu şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Şükrü Şahin’in 80 gün önce Cuma namazını kıldığı ve bunun sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı camiye bu sefer al bayrağa sarılı tabutu geldi.

12.10.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un Şenkaya ilçesinde PKK'lı teröristlerle girilen çatışma sonucu şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Şükrü Şahin'in 80 gün önce Cuma namazını kıldığı ve bunun sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı camiye bu sefer al bayrağa sarılı tabutu geldi.

Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Şükrü Şahin'in göreve gitmeden 3 gün önce 24 Temmuz 2015 tarihinde Eskişehir'de bulunan Reşadiye Camiinde Cuma Namazı kıldı. Şahin, sosyal paylaşım sitesinden konumu bulunduğu cami olarak belirtip 'Hayırlı Cumalar' diye yazdı. Şehit Şükrü Şahin'in bu paylaşımdan 3 gün sonra ise Tokat'ın Turhal ilçesinde göreve başladığı öğrenildi. Daha sonra geçici görevle gittiği Erzurum'da şehit olan Şahin'in, paylaşım yaptıktan 80 gün sonra ise Cuma namazı kıldığı camiye al bayraklı tabutla getirildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Şahin Namaz Kıldığı Camiden Kaldırılıyor - Son Dakika


Advertisement