Şebinkarahisar'da Huzur Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Şebinkarahisar'da Huzur Toplantısı

Şebinkarahisar\'da Huzur Toplantısı

Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ilçe ziyaretlerini sürdürerek huzur toplantıları düzenliyor.

02.03.2015 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ilçe ziyaretlerini sürdürerek huzur toplantıları düzenliyor.

İlçe Emniyet Müdürlüğü lokalinde yapılan toplantıda ilçenin asayişi ile ilgili genel olarak bir önceki yıla göre suç oranlarında alınan güvenlik tedbirlerinin değerlendirilmesi yapıldı. Yapılan değerlendirmede alınan tedbirler sonucu ilçede asayiş olaylarında yüzde 19 oranında azalma olduğu belirtildi.

Toplantıda ev ve iş yerlerinde meydana gelebilecek hırsızlık olaylarına karşı alınabilecek tedbirler, telefonla aranıp kendisini kamu görevlisi gibi tanıtarak meydana gelen dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşın bilinçlendirilmesi konusunda bilgilendirme yapıldı. İlçe de şüpheli araç, seyyar satıcı, gibi durumlarının 155'e bildirilmesi, yaşanan trafik sorunlarına karşı alınabilecek tedbirler ile MOBESE sistemi eksikliği ilgili konular değerlendirildi.

Yapılan değerlendirme ve bilgilendirmelerin ardından İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılması gerekenler konusunda talimat verdi.

İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, ilçede Kaymakam Murat Çağrı Erdinç, Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, Şebinkarahisar Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fatih Serdar Köken ve Belediye Başkanı Şahin Yılancı'yı makamlarında ziyaret etti. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şebinkarahisar'da Huzur Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement