Şebinkarahisar'da Hakim ve Savcılara Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Şebinkarahisar'da Hakim ve Savcılara Veda Yemeği

Yaz Kararnamesi atamasıyla Şebinkarahisar adliyesinde görevli 6 hakim ve savcının tayin olması dolayısıyla veda yemeği düzenlendi.

26.06.2015 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaz Kararnamesi atamasıyla Şebinkarahisar adliyesinde görevli 6 hakim ve savcının tayin olması dolayısıyla veda yemeği düzenlendi.

Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, belediye sosyal tesislerindeki yemekte yaptığı konuşmada, 3 yıl boyunca birlikte görev yaptıkları arkadaşlarıyla çok güzel günlerinin olduğunu belirtti.

Çelik, "Bilmeliyiz ki yurdumuzun her köşesine seve seve göreve giden arkadaşlarımızın dost kapıları bize açıktır, bizim de dost kapılarımız onlara açıktır. Yeni görev yerinde başarılar dilerim "dedi.

Veda yemeğine Kaymakam Murat Çağrı Erdinç, Garnizon Komutanı Bİnbaşı Ersoy Karaman ve Belediye Başkanı Şahin YıIancı ile bazı kurum müdürleri katıldı. İftar yemeği sonunda İlçe Müftüsü İsa Yaykın sofra duası yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şebinkarahisar'da Hakim ve Savcılara Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • aaaaann: birgünde bu savcı ve hakimler personele veda yemeği verseler ne güzel olur personelin çalışmalarıyla terfi yaparlar maaşları yükselir biri cıkıpta teşekkürmü etmiş yok tayini cıktı yemek parası hediye parası personelin başka derdi yok 0 0 Yanıtla

Advertisement