Satranç Kulübünden Başkan Çerçi'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Satranç Kulübünden Başkan Çerçi'ye Ziyaret

Satranç Kulübünden Başkan Çerçi\'ye Ziyaret

Yunusemre Belediyespor Satranç Kulübü, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi ziyaret etti.

23.01.2015 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyespor Satranç Kulübü, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi ziyaret etti. Başkan Çerçi belediye olarak spora büyük önem verdiklerini ve başarılı sporcuların yetişmesi için her türlü desteği sağladıklarını söyledi.

Ziyarette Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Arif Alkan, Yunusemre Belediyespor Satranç Kulübü Antrenörü Hasan Alevnur ve satranç kulübü sporcuları yer aldı. Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediyesi olarak spora önem verdiklerini belirterek, "Yunusemre Belediyesi olarak spora çok önem veriyoruz. Başarılı sporcuların çıkması için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz " diye konuştu.

Yunusemre Belediyespor Satranç Kulübü Antrenörü Hasan Alevnur ise Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'ye ilk kez ziyarette bulunduklarını belirterek, "Kulüp olarak Manisa'da gerçekleştirilecek Manisa Kulüpler Şampiyonası öncesi başkanımızı makamında ziyaret ettik. Bugüne kadar bizden desteğini esirgemeyen Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Yunusemre Belediyespor Satranç Kulübü olarak başarılara imza atmaya devam edeceğiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Satranç Kulübünden Başkan Çerçi'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement