"Saraybosna Cinayeti" Filminin Galası Yapıldı - Son Dakika
Güncel

"Saraybosna Cinayeti" Filminin Galası Yapıldı

"Saraybosna Cinayeti" Filminin Galası Yapıldı

Yapımı Agah Film tarafından gerçekleştirilen "Saraybosna Cinayeti" adlı kısa filmin galası yapıldı.

16.09.2014 23:39  Güncelleme: 23:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapımı Agâh Film tarafından gerçekleştirilen “ Saraybosna Cinayeti” adlı kısa film izleyicinin beğenisine sunuldu.

FİLMİN GÖSTERİMİ YAPILDI

14 Eylül Pazar akşamı gerçekleştirilen ön gösterim programında Genç Dergisi Yazı İşleri Müdürü Süleyman Ragıp Yazıcılar, Filmin Yapımcısı Hüseyin Kuyulu ve Filmin başrol oyuncusu Adnan Mehel birer konuşma yaptı. Sanatçı Yusuf Goncagül ise Bosna ezgileriyle programa renk kattı. Agâh Film’in ilk projesi olan “Saraybosna Cinayeti” kısa filminin gösterilmesiyle birlikte program sona erdi.

FİLMİN KONUSU

Programın ardından misafirlere çeşitli ikramlar sunuldu ve yapım ekibi hep birlikte fotoğraf çektirdi. “Saraybosna Cinayeti” filmi Saraybosna’da görev yapmakta olan Türk istihbaratı ajanı Yusuf, Sırp çentiklerin lideri Radovan tarafından öldürülmesini ve bunu öğrenen Türk İstihbarat Başkanı Atabey’in, Radovan için hazırladığı büyük bir oyunu konu ediniyor.

FİLM İNTERNETTEN DE İZLENEBİLİYOR

Öte yandan Film Agâh Film’in resmi internet sitesinde ve sosyal medya hesaplarında paylaşıma sunuldu. Filmi izlemek için şu sayfaları ziyaret edebilirsiniz:

www.agahfilm.tv, facebook.com/agahfilm.tv, youtube.com/agahfilm, twitter.com/agahfilm

FİLMİN KÜNYESİ

Filmin künyesi ise şu şekilde; Yapımcı: Hüseyin Kuyulu, Yönetmen: F.S.Mehmet Şadoğlu, Senaryo: Hüseyin Kuyulu, Hasan Eray Ala, Bilgehan Şahin, Görüntü Yönetmeni: Emre Karataş, Oyuncular: Adnan Mehel, Numan Çakır, Rıza Gülmez, Taha Aras, Eşref Zeki Parlak, Mücahid Emre Sever, Ali Baytar, Ömer Aydın, Erdal Temiz, Bosna Çekimleri: Edin Gacic, Midhat Mujkic, Dragan Trifunovic, Görsel Efektler: Faruk Güven, Kurgu: Nuri Acar, Grafik Tasarım: Hüseyin Erdem, Jenerik: Mehmet Nişancı, Ses Efekt & Özgün Müzik: Nuri Acar, Set Ekibi: Oğuzhan Şeker, Yousef Jamal Al-Ghabra

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel 'Saraybosna Cinayeti' Filminin Galası Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement