Şansal, 'Kobani düşecek' Haberini Yalanladı - Son Dakika
Güncel

Şansal, 'Kobani düşecek' Haberini Yalanladı

Şansal, \'Kobani düşecek\' Haberini Yalanladı

Suruç Belediyesi'nin DBP'li eş başkanı Orhan Şansal, Hürriyet gazetesinin kendisine dayandırdığı "Kobani bir iki güne kadar düşer" haberini yalanladı.

26.09.2014 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kobani'ye yönelik manipülatif haberler giderek artıyor. Özellikle IŞİD lehine yapılan yalan haberlere Türk medyası da eklendi. Hürriyet gazetesi önceki gün rumuzsuz yayınladığı bir haberde, Suruç Belediyesi Eş Başkanı Orhan Şansal'a dayandırarak, Kobani'nin bir iki güne kadar düşeceğini yazdı. IŞİD'in Kobani'yi ele geçirmek üzere olduğu ve YPG'nin de geri çekildiğini ima eden haberi kesin bir dille yalanlayan Şansal, "Ben ne Hürriyet ne de başka bir yayın organına konuşmadım. Beni arayan kimse de olmadı" diyerek gazetenin hayali ve manipülatif bir haber yaptığını söyledi.

Şansal, Kobani'ye ilişkin düşüncesini ise "Gerçeği öğrenmek ve açıklama yapmamı istiyorlarsa gelsinler anlatayım. Kobani direniyor ve direnecek. Kobani Kürtlerin onurudur ve Kürtler onurlu bir halktır." şeklinde açıkladı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Şansal, 'Kobani düşecek' Haberini Yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • GİZEM BAYRACI: YA YETER ARTIK BU SAVAŞLARA SON VERİN. İNSANLIK ÖLÜYOR VE HERKES BUNA GÖZ YUMUYOR. BU DÜNYADA MUTLU YAŞAMAK VARKEN NEDEN MUTSUZLUĞU SEÇİYORSUNUZ. GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR EL ELE VERMEK GÜNÜDÜR SAVAŞ GÜNÜ DEĞİLDİR 0 0 Yanıtla

Advertisement