Şanlıurfaspor, Deplasmanda Bu Sezon İlk Galibiyetini Almak İstiyor - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor, Deplasmanda Bu Sezon İlk Galibiyetini Almak İstiyor

Bu sezon PTT 1 Lig’de deplasmanda galip gelemeyen Şanlıurfaspor, 8 Şubat Pazartesi oynayacağı deplasmandaki Göztepe karşılaşması ile bu hasretine son vermek istiyor.

06.02.2016 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon PTT 1 Lig'de deplasmanda galip gelemeyen Şanlıurfaspor, 8 Şubat Pazartesi oynayacağı deplasmandaki Göztepe karşılaşması ile bu hasretine son vermek istiyor.

PTT 1. Ligde 20 puanla 16. sırada bulunan Şanlıurfaspor, 28 puanla ligde 7. sırada bulunan İzmir'in köklü takımlarından Göztepe'ye konuk olacak. 8 Şubat Pazartesi saat 19.00'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Mustafa İlker Coşkun yönetecek.

Bu sezon deplasmanda oynadığı 10 maçta hiç galibiyet alamayarak 8 mağlubiyet, 2 de beraberlikle evine dönen Şanlıurfaspor, ligin ilk yarısında kendi evinde oynadığı Göztepe maçından da 1-1 beraberlikle ayrılmıştı. Kupada bekleneni veremeyen ve ligde de son sıralarda bulunan Şanlıurfaspor, Göztepe deplasmanından puan ya da puanlarla dönerek çıkış yakalamak istiyor. Ligin ilk yarısının sonunda Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu ile anlaşan Şanlıurfaspor, ligin ikinci yarısında Ricky Van Haaren, El Hadji Makhtar Thioune, Ahmet Aras, Lokman Gür, Aksar, Lualua, Emrah Tuncel ve Halil Çolak gibi birçok oyuncuyu kadrosuna katmıştı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor, Deplasmanda Bu Sezon İlk Galibiyetini Almak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement