Sanayicilerden Özhaseki'ye Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Sanayicilerden Özhaseki'ye Teşekkür

Eski Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti milletvekili aday adayı Mehmet Özhaseki, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) şubat ayı olağan meclis toplantısına katıldı.

17.02.2015 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti milletvekili aday adayı Mehmet Özhaseki, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) şubat ayı olağan meclis toplantısına katıldı.

KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, odada düzenlenen toplantının açılışında konuşan KAYSO Meclis Başkanı Nureddin Okandan, katılımlarından dolayı Başkan Özhaseki'ye teşekkür ederek, Kayseri'deki gelişmelerin herkes tarafından görüldüğünü ve bilindiğini, yurt içinden ve yurt dışından gelen misafirlerin de bu hizmetleri takdirle karşıladıklarını ve örnek gösterdiklerini belirtti.

KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak ise yerel yönetimlerin de desteği ile Kayseri'nin sadece bir sanayi şehri olmaktan çıktığını, şehrin artık sosyal, turizm ve sağlık yönünden de ön planda yer aldığını ifade etti.

İş adamlarına ve Kayseri'ye katkılarından dolayı Özhaseki'ye de teşekkür eden Boydak, şunları kaydetti:

"Lider sonradan olunmuyor, lider doğuluyor. Biz sizi öyle gördük. Görev döneminizde parti farkı gözetmeden her vatandaşımızın hizmetlerini yapmış olduğunuza da şahidiz. Bundan sonra ki süreçte size üstün başarılar diliyoruz. Sanayiciler olarak size çok teşekkür ediyoruz. Şehrimizin çehresinin değişmesine büyük katkı sağladınız. Belki içinde yaşarken çok anlamıyoruz ama şehir dışına yada yurt dışına çıktığımızda şehrimizin ne kadar avantajlı ve yaşanabilir bir kent olduğunu daha net görüyoruz."

Mehmet Özhaseki de yaklaşık 21 yıllık görevini huzur ve gönül rahatlığıyla teslim ettiğini belirtti.

Belediyecilik defterini alnının akıyla kapattığını ifade eden Özhaseki, "Gözümü yumduğum zaman vicdanımı rahatsız eden bir konu yok. Görevi bıraktığım Mustafa Çelik'in de bayrağı aldığı yerden daha yukarılara taşıyacağından eminim. Şehri en az 50 yıllık su rezervine kavuşturduk, altyapı ve yol sorunu kalmadı. 900'e yakın park yaptık. Erciyes Dağı'nda 3-4 ay içinde termal suya ulaşılacak. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığını devralan Mustafa Çelik'in tüm bu projelerin altından kalkacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sanayicilerden Özhaseki'ye Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement