Sakarya Fırat'ın Çok İzlenmesinin Sırrı Ne? - Son Dakika
Güncel

Sakarya Fırat'ın Çok İzlenmesinin Sırrı Ne?

Osman Sınav'ın isimsiz kahramanlarımıza saygı duruşu niteliğindeki "Sakarya Fırat" dizisi, üçüncü sezonunda izlenme rekorları kırıyor.

03.05.2012 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRT1'de yayınlanmaya başladığı günden beri seyirciyi ekrana kilitleyen "Sakarya Fırat"; ölümün soğuk nefesi her an enselerinde hisseden Uzman Jandarma Osman Kanat ve bir avuç kahraman arkadaşının hikayesini anlatıyor. Çeliktepe Karakolu'nun yiğit askerleri Poyraz Timi'nin, korkunun, karanlığın, nefretin, kirli hesapların karşısına tek varlıkları olan canlarını ortaya koyarak savaşmalarını, savaşırken yaşadıkları aşkları, özlemleri, ayrılıkları, kavuşmaları anlatan Sakarya Fırat, bu kahramanların ateş hattında birbirlerinden başka kimselerinin olmadığı gerçeğini de gözler önüne seriyor.

7'den 70'e hayran kitlesi olan dizi gerek konusu gerek oyuncuların başarısıyla dillerden düşmüyor. 108 bölümü geride bırakırken reyting zirvesini zorlayan Sakarya Fırat sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasında uzun zamandır kendine sağlam bir yer edinmiş durumda.

Aynı topraklardan doğan iki nehrin ayırdığı acı içindeki bölge insanından, kulağı seste, yürekleri pır pır atan asker analarına, soğuk namluyu kavrayan sıcak yüreklere Sakarya Fırat'la değinen Osman Sınav, TRT1'de yayınlandığı günden itibaren, milyonları ekrana kilitlemeye, Türk televizyonlarında benzeri görülmemiş bir destanı seyirciyle buluşturmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sakarya Fırat'ın Çok İzlenmesinin Sırrı Ne? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement