Sakarya'da Yağmur Su Baskınlarına Sebep Oldu - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Yağmur Su Baskınlarına Sebep Oldu

Sakarya\'da Yağmur Su Baskınlarına Sebep Oldu

Sakarya’da aniden bastıran sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi.

08.09.2014 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da aniden bastıran sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Yağış sonrası dükkanlar sular altında kalırken, araçlar mahsur kaldı.

Sakarya'nın merkez ilçesi Adapazarı başta olmak üzere Erenler ve Serdivan ilçelerinde etkisini gösteren sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Aniden bastıran yağış sonrası, Patates ve Soğan Hali, Katlı Pazar Yeri başta olmak üzere dükkanlar sular altında kaldı. Patates ve Soğan ticaretinin yapıldığı Halde su altında kalan iş yerlerinde 20 bin TL'yi bulan hasar oluştu. İş yeri sahipleri, su altında kalan işyerlerinde su tahliyeleri için yoğun çaba harcadı. Adnan Menderes Caddesi üzerinde bulunan alt geçit te yağıştan etkilendi. Alt geçitten geçmek isteyen araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Pabuççular Mahallesinde ise Küçük Sokak yağış sonrası trafiğe kapandı. Aynı sokak üzerinde bulunan dershane giriş kısmı da sular altında kalınca, öğrenciler ayaklarına bağlanan galoşlar ile dershaneden çıkartıldı. Trafiğe kapanan Küçük Sokak ta bir dükkan ise sular altında kaldı. Her yağmur sonrası aynı manzara ile karşılaştıklarını belirten dükkan sahibi Ali Nüsan isimli vatandaş, dükkanında 5 bin TL'yi aşan zarar olduğunu söyledi.

Öte yandan, Meteoroloji Genel Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre, Sakarya'da yaklaşık bir saat süren yağmur sonrası metrekareye 68 kilogram yağış düştüğü öğrenildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Yağmur Su Baskınlarına Sebep Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement