Şahin, Kuluncak'ta - Son Dakika
Yerel

Şahin, Kuluncak'ta

Şahin, Kuluncak\'ta

AK Parti Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, hız kesmeden sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında Kuluncak ilçesini ziyaret etti.

22.05.2015 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, hız kesmeden sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında Kuluncak ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin Kuluncak ilçesine bağlı Bıyıkboğazı, Temüklü, Aşağı Selimli, Kaynarca, Kızılmağara ve Kömüklü mahallerini ziyaret etti. Kuluncak ilçesi sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin'in buradaki yaşlı bir teyze ve amcayla sohbeti renkli görüntülere sahne oldu. Yaşlı teyze Mustafa Şahin'i bağrına basarak, "Allah, sizlerin yardımcısı olsun" derken, yaşlı amca ise, "Bizim gönlümüz, dualarımız ve desteğimiz son nefesimize kadar sizlerle" ifadelerine yer verdi.

Kuluncak ilçesine bağlı Zafer Mahallesi'nde yaptırılan ibadethanenin açılışında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, "Bu topraklarda doğup, büyüyen ancak kazançlarını başka illerden sağlayan kardeşlerimizin katkılarıyla ibadethane yaptırılmış. Bir katı cami, bir katı sosyal alan olarak kullanılması amaçlanan mükemmel, devasa bir yer kazandırılmış durumda. Buradaki insanlarımız köklerine, inançlarına, kültürlerine oldukça bağlılar. Yine bu geleneğin devam etmesi için, yeni nesillere inançlarımızı öğretebilmek için, manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştirmek için yapılan yerlerin boş kalmaması temennimiz" diye konuştu.

Kuluncak'ta su problemi yaşadığına da dikkat çeken Mustafa Şahin, bu sorunu çözebilmek için girişimlerde bulunacaklarını kaydetti. Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kuluncak ilçemizin rakımı yüksek dağ mahallelerini ziyaret ediyoruz. Kuluncak'a her gelişimizde insanlarımız güzellikleri ve misafirperverliğiyle karşılaşıyoruz. Bizim görevimiz seçimden önce de olduğu gelip sorunları ve talepleri dinlemek. Kuluncak, su problemi yaşıyor. Özellikle sulu tarımın gelişmesi adına girişimlerde bulunacağız. Kuluncaklı vatandaşlarımızın çoğu il dışında yaşamasına rağmen ilçelerini unutmuş değil, bu da bizleri memnun eden bir durum." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahin, Kuluncak'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement