Şahin Akpınar Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Şahin Akpınar Esnafını Ziyaret Etti

Şahin Akpınar Esnafını Ziyaret Etti

7 Haziran Seçim sonrası teşekkür ziyaretleri kapsamında Akpınar esnafını ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin esnafımız bir erken seçim yapılmasında yana olduğunu söyledi.

24.07.2015 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 Haziran Seçim sonrası teşekkür ziyaretleri kapsamında Akpınar esnafını ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin esnafımız bir erken seçim yapılmasında yana olduğunu söyledi.

Şahin, "Gerçek'ten esnafımıza teşekkür ediyoruz, bizi her seferinde çok sıcak bir ilgiyle karşılıyorlar. yek vücut söyledikleri bir kelime şu an ülkenin bir an önce istikrara kavuşması, seçim sonuçları üzerinde bir değerlendirme yapılıp hayırlısı ne ise bir an önce onun hayata geçirilmesini istiyorlar. Burada bakıyorum gayri eksini mutlaka bir seçim olmasın 'da yana bir görüş var" dedi.

Ceylanpınar'da şehit edilen iki polisle ilgilide konuşan Şahin, "Çok kalleşçe iğrenç bir şekilde uykudayken şehit ettiler vahşi hayvanlar bile diğer bir hayvan uykudayken gidip el vurmazlar bir hayvanın hayvana reva görmediği uygulamayı maalesef bakıyorsunuz bu caniler yapıyor. Biz kim olursa olsun şiddetin her türlüsüne karşı olduğumuzu ifade ediyoruz. Ama şu an bakıyorsunuz onların zavallı iplerinin hep başkalarının elinde olduğun bildiğimiz siyasi uzantılarının ifadeleri Başbakanımıza,Cumhurbaşkanıımıza, AK Parti"yi İŞİD yanlısı olduğumuz bir takım alçakça yakıştırmalarda bulunurken, bakıyorsunuz iki şehidimiz kat eden cani örgüte bir tek kınama yapmadıklarını görüyoruz. Eğer sıkıyorsa yüreğiniz yetiyorsa sizin ağa babalarınız olan şu andaki PKK terör örgütünün yaptığı bu olayın cani olduğunu yüreğiniz yiyorsa söyleyin" dedi.

Koalisyonla ilgili konuşan Şahin, "AK Parti bu ülkede yüzde 41 yine birinci partidir. Kesinlikle çözüm yine AK Partidir. Eğer bir hükümet kurulacaksa bu hükümetin AK Partisiz olmaması imkan dahilinde değil. Daha düne kadar Sayın Kılıçdaroğlu'nun yüzde altmışlık bir blok'un olduğunda ifade ediyorlar ama yüzde atmış da olsanız AK Parti karşısında, Milletin huzurunda bir hiçsiniz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahin Akpınar Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement