İzmir'de Sağlık Çalışanları İftarını Karantina Adasında Açtı - Son Dakika
Yerel

İzmir'de Sağlık Çalışanları İftarını Karantina Adasında Açtı

İzmir\'de Sağlık Çalışanları İftarını Karantina Adasında Açtı

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları, Urla Karantina Adasında bulunan tahaffuzhane binasında Türk Sanat Müziği eşliğinde iftar açtı.

19.07.2014 09:49  Güncelleme: 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları Urla Karantina Adası'nda bulunan tahaffuzhane binasında Türk Sanat Müziği eşliğinde iftar açtı.

İzmir Sağlık Müdürü Bedia Türkyılmaz'ın Urla Karantina Adası'ndaki iftar yemeğine İzmir'de görevli sağlık çalışanları ve eşleri katıldı. İftar yemeği, adadaki tahaffuzhane binası önünde deniz kenarında canlı müzik eşliğinde gerçekleşti. Yemek esnasında şerbetçinin sunduğu Osmanlı şerbeti beğeni kazandı. Çocukların da unutulmadığı gecede, çocuklara da pamuk helva dağıtıldı.

İftar yemeğinde konuşan İl Sağlık Müdürü Türkyılmaz, "Ramazan ayı sevgi saygı ve beraberlik duygularının daha da güçlendiği bir aydır. Bizlere hediye edilen bu ayın, birliğimiz ve beraberliğimiz için, birbirimize dua etmemiz için, günahlarımızın affı için çok kıymetli bir ay olduğunu düşünüyorum. Bugün kendi programınızdan, evinizdeki iftarınızdan, ailenizle birlikte olmaktan vazgeçip bizlerle birlikte burada olmayı tercih ettiğiniz için mutluluk duydum, şeref duydum. Hoş geldiniz, şeref verdiniz. Afiyet olsun. Şimdiden bayramınız kutlu olsun. Hepinize çok teşekkür ederim" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmir'de Sağlık Çalışanları İftarını Karantina Adasında Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement