Sadef'ten "Karasu Konakları" Projesi - Son Dakika
Ekonomi

Sadef'ten "Karasu Konakları" Projesi

Sadef\'ten "Karasu Konakları" Projesi

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, “Samsun Karasu Konakları” projesi ile Adapazarı Karasu’da küçük bir Samsun inşa edeceklerini, daire fiyatlarının 55 bin liradan başlayacağını söyledi.

25.06.2015 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, "Samsun Karasu Konakları" projesi ile Adapazarı Karasu'da küçük bir Samsun inşa edeceklerini, daire fiyatlarının 55 bin liradan başlayacağını söyledi.

SADEF, "Karasu Konakları Tatil Siteleri" projesini iftar yemeğinde tanıttı. SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, düzenlenen iftarda yeni projelerinden bahsetti. Görsel olarak da anlatılan, ayrıca yönetimin fikirlerinin de alındığı iftarda Yıldıray Baş, proje hakkında şu bilgileri verdi: "Adapazarı Karasu'da denize 100 metre, Karadeniz sahil yoluna 400 metre mesafede, 2 havuz, halı saha, market, kafeterya, çocuk oyun grupları, güvenlik ve otoparkın yer alacağı her blok 4 kattan oluşan 555 daire yapacağız. Daire fiyatları 55 bin TL'den başlayacak. 3. Köprü tamamlandıktan sonra İstanbul- Sakarya arası 50dk olacak. Liman projesi sayesinde İstanbul'dan Karasu'ya direkt feribot seferleri yapılacak. Böyle avantajlı projemizde yer almak isteyen hemşerilerimizin bir arada huzurlu bir ortamda yaşayabilecekleri küçük Samsun'u inşa ediyoruz."

Genel merkezde toplanan SADEF Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bölge Başkanları, proje hakkında kendi düşünceleri ve fikirlerini dile getirdiler. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Sadef'ten 'Karasu Konakları' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement