Rapor: Lg Nexus 5 2015'in Yeni Detayları - Son Dakika
Teknoloji

Rapor: Lg Nexus 5 2015'in Yeni Detayları

Rapor: Lg Nexus 5 2015\'in Yeni Detayları

Yeni Nexus'la ilgili raporlar gelmeye devam ediyor.

01.09.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Bu sene Huawei'den ve LG'den gelecek iki tane Nexus var. Şimdiye kadar iki cihaz sayısız dedikoduya ve sızıntıya maruz kaldı. Spekülasyonlar ise hızını kesmedi. Yeni bir rapor 2015 model Nexus 5'le alakalı bazı detayları ortaya çıkardı. Eski özelliklerin bir kısmını tekrardan onayladı. Lafı daha fazla uzatmadan neler olduğuna birlikte bakalım.


Rapora göre LG Nexus 5'te 5.2 inç'lik Full HD çözünürlükte ekran var. Eski dedikodularda ise 2K çözünürlükten bahsedilmişti. Raporda bununla birlikte telefonda Snapdragon 808 işlemci, 3 GB RAM, 15/32 GB depolama alanı, 12.3 MP'lik ana kamera, 5 MP'lik ön kamera ve 2700 mAh değerinde pilin olduğu vurgulanıyor. Cihazda USB Type C portuna yer verilmiş.


Yeni Nexus telefonların çıkış tarihi?


Aynı zamanda kaynak LG Nexus 5 2015'in siyah, mavi ve beyaz renk seçeneklerine sahip olduğunu iddia ediyor. Kaynak renk seçeneklerinin tüketicilerin talebine göre artabileceğini söylüyor.


Geçtiğimiz günlerde Huawei Nexus'un ve LG Nexus'un 29 Eylül'de satışa çıkacağı söylenmişti. Spekülasyonlar her iki cihazın bu tarihte Google'ın sanal mağazası üstünden tüketicilerle buluşacağı yönünde. Sizin yeni Nexus'lardan beklentileriniz nedir? Yeni Nexus'lardan birini almayı düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Rapor: Lg Nexus 5 2015'in Yeni Detayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement