Ramazan Bayramı - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı

Aksaray Valiliğince bayramlaşma töreni düzenlendi.

28.07.2014 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde protokol üyeleri ve vatandaşlar bayramlaştı.

Valilik makamında gerçekleştirilen Ramazan Bayramı kutlama töreninin ardından, Vali Şeref Ataklı beraberindeki heyetle A. Kadir Üçyıldız Huzurevi'ni ziyaret etti.

Huzurevi sakinleri ile bayramlaşarak bir süre sohbet eden Ataklı, daha sonra Mustafa Yazıcı Göğüs Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören hasta ve yakınları ile bayramlaştı.

Cevat Meliha Özel Çocuk Yuvasında da çocuklarla bir araya gelen Ataklı, burada çocuklara çeşitli hediyeler ve bayram harçlığı verdi. Son olarak Aksaray Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına giden Ataklı, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı'nın, milli ve manevi hissiyatın en ileri seviyeye çıktığı günler olduğunu söyledi.

Bu zaman dilimlerinin, toplumda birlik, beraberlik, sevgi ve saygının pekiştiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu müstesna günler olduğunu belirten Ataklı, "Bayram günlerimizi fırsat bilerek yetiştirme yurtları, huzurevleri gibi kurumları ziyaret edip, buralardaki insanlarımızın ihtiyaç ve beklentileriyle yakından ilgilenelim. Onların da yalnız olmadıklarını hissettirmek bizim en güzel değerlerimizdendir" diye konuştu.

Bayramlaşma törenine, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Hakan Eşitgen, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Selami Solak, Baro Başkanı Levent Bozkurt, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, siyasi partilerin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. - Aksaray

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement