Pakistan Asıllı Kriketçi Moeen Ali'ye Filistin Yasağı - Son Dakika
Spor

Pakistan Asıllı Kriketçi Moeen Ali'ye Filistin Yasağı

Pakistan Asıllı Kriketçi Moeen Ali\'ye Filistin Yasağı

Uluslararası Kriket Konseyi, Moeen Ali'nin uluslararası maçlarda Filistin'e destek mesajı içeren bileklik takmasını yasakladı.

29.07.2014 14:17  Güncelleme: 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Kriket Konseyi, İngiltere Milli Takımı'nın Pakistan asıllı kriketçisi Moeen Ali'nin uluslararası maçlarda Filistin'e destek mesajı içeren bileklik takmasını yasakladı.

"GAZZE'Yİ KURTARIN, ÖZGÜR FİLİSTİN" YAZILI BİLEKLİĞE UYARI

ICC tarafından yapılan açıklamada, Hindistan ile oynanan test maçında " Gazze'yi kurtarın" ve "Özgür Filistin" yazılı bilekliklerle sahaya çıkan 27 yaşındaki Ali'nin, organizasyon kuralları gereği karşılaşmalar esnasında politik mesaj içeren herhangi bir eylemde bulunulamayacağı ve uluslararası mücadelelerde bunu tekrarlamaması için uyarıldığı bildirildi.

POLİTİK DEĞİL İNSANCIL

İngiltere Kriket Federasyonu, taktığı bilekliklerden dolayı Moeen'e destek vererek, bu hareketin politik bir mesaj içermekten ziyade insancıl bir davranış olduğu yönünde görüş belirtmişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Pakistan Asıllı Kriketçi Moeen Ali'ye Filistin Yasağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • SAKALINA ZOOORTTT: GAZZEYE DESTEK VERDİYE BU IŞİD KILIKLI ADAMA ŞİMDİ SEMPATİMİ DUYACAĞIZ IŞİD İN NELER YAPTIĞINI HERKEZ BİLİYOR ARTI OLRAK HAMASTA BU KADAR ŞEYTANİ SAKAL BIRAKAN ÇOK NADİR ANÇAK IŞİD TALİBAN VE EL NUSRA BIRAKIR ŞİMDİ BU ADAM BENDE İNSANIM DİYORDUR KRNDİNE 3 22 Yanıtla
    anti pakistan: kardeşim pakistanlılarla 1 yıl çalıştım inan ki daha tehlikeliler 0 0
  • MERDOĞLU: HAÇLI ZİHNİYETİ MÜSLÜMANLARA ASLA KATLANAMIYORLAR. 20 1 Yanıtla
  • mücahıt: ulan ne adı ınsansınız sakallı bı musluman görunce hemen kafırlıgınızı bellı edıyorsunuz nasılda katlanamıyorsnz salaka sızler kesın sakalları kadınlara benzemeye devam edın bı erkek elbet alır sızı . . ama sızın gıbı erkek alır 7 0 Yanıtla

Advertisement