Özhaseki: CHP'nin Ayar Verdiği Çocuk Başlarına Bela Oldu - Son Dakika
Güncel

Özhaseki: CHP'nin Ayar Verdiği Çocuk Başlarına Bela Oldu

Özhaseki: CHP\'nin Ayar Verdiği Çocuk Başlarına Bela Oldu

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri milletvekili Mehmet Özhaseki, CHP Genel Merkezi önünde havaya ateş açan şüphelinin Hacı Ali Hamurcu'nun olduğunu ortaya çıkınca açıklama yaptı.

28.10.2015 12:37

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri milletvekili Mehmet Özhaseki, CHP Genel Merkezi önünde havaya ateş açan şüphelinin Hacı Ali Hamurcu'nun olduğunu ortaya çıkınca açıklama yaptı. Bu kişi için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçmişte 'dürüst bir vatandaş'  dediğini ileri süren Özhaseki, "CHP'nin ayar verdiği çocuk başlarına bela oldu" dedi.

Mehmet Özhaseki'nin, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde Hacı Ali Hamurcu'nun ortaya attığı yolsuzluk iddialarını CHP gündeme getirmiş ve taraflar birbirleri hakkında mahkemelerde davalar açmıştı. Hamurcu, yolsuzluk iddialarının yer aldığı 'Belgelerle Yolsuzluk Şeytan Üçgeni' adlı kitap da yazmıştı.

ÖZHASEKİ NE DİYOR

Kendisi hakkında yolsuzluk iddialarını ortaya atan Hacı Ali Hamurcu'nun, CHP Genel Merkezi önünde havaya ateş açtığının ortaya çıkması üzerine şunları söyledi:

"Önce Cenab-ı Allah'ın adaletine güvenmenin ne kadar önemli olduğunu bir kere daha anladım, sabrın ne kadar önemli olduğunu anladım. Zamanında Kılıçdaroğlu Meclis'te çıkıp 'dürüst bir vatandaş' diyerek lanse ettiği, sonra yanlarına alarak her gün 'şunu söyleyeceksin', 'şöyle yapacaksın' diyerek ayar verdikleri çocuk, nihayet bunların başına bela oldu. O delikanlı bir hata yapmıştı, biz de belediye olarak savcılığa şikayet etmiştik, o da suçunu itiraf etmişti, içeride yatıyordu. Aldılar kullandılar, istediklerini yaptırdılar. Sonra da bugün ortaya çıkan manzarada da herhalde o kötü işleri yapanların, nihayetinde eninde sonunda kendilerini nasıl vuracağını bir kere daha görmüş olduk. Bugün de işte ortaya çıkan manzarada gözüktü ki, kötü işler yaparsanız, kötü insanlarla ilişki kurarsanız, bu tezgahları kurarsanız, eninde sonunda başınıza çorap örülür. Kendi yaptıklarının cezasını çekiyorlar bana göre. O kadar basit bir olay." - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Özhaseki: CHP'nin Ayar Verdiği Çocuk Başlarına Bela Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement