Bülent Korkmaz'dan Şampiyonluk Yorumu - Son Dakika
Spor

Bülent Korkmaz'dan Şampiyonluk Yorumu

Bülent Korkmaz\'dan Şampiyonluk Yorumu

Galatasaray’ın efsane kaptanı Bülent Korkmaz, Galatasaray-Beşiktaş derbisi ile ilgili, "Beşiktaş’ın şampiyonluk umudu kalmadı.

19.05.2015 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın efsane kaptanı Bülent Korkmaz, Galatasaray- Beşiktaş derbisi ile ilgili, "Beşiktaş'ın şampiyonluk umudu kalmadı. Bu bir avantaj bence. Maça Beşiktaş çok iyi konsantre olarak çıkmayacak. Zihinsel olarak iyi çıkmayacak" dedi.

Zeytinburnu'nda All Kent Gorup'un açılışına katılan Galatasaray'ın efsane futbolcularından Bülent Korkmaz, İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın büyük bir avantajı olduğunu vurgulayan Korkmaz, "Beşiktaş'ın şampiyonluk umudu kalmadı. Bu bir avantaj bence. Maça Beşiktaş çok iyi konsantre olarak çıkmayacak. Zihinsel olarak iyi çıkmayacak. Maçı Galatasaray'ın kazanması durumunda yüzde 80, yüzde 90 iş bitmiş olacak. Fenerbahçe'nin durumu belli değil daha. Taraftar avantajı var. Normal maçlarda stadın yarısı dolarken şimdi tamamı dolacak ve taraftar avantajı elinde olacak" dedi.

"BEŞİKTAŞ SAHAYA PRESTİJ İÇİN ÇIKACAK"

Şampiyonluk yarısında futbolcuların üzerindeki baskının ve stresin daha çok artması ile ilgili olarak ise Korkmaz, "Sezon başından beri bu baskı var. Her maçta ayrı bir baskı olur futbolcuların üzerinde. Oyuncularda biliyor ki oyuncular sezonun final maçına çıkacaklar. Bu hafta her şeyin belirleneceği bir hafta. Oyuncular zihinsel ve konsantre anlamında iyi olacağını düşünüyorum. Zor bir maç olacak. Beşiktaş sahaya prestij için çıkacak belki ama Galatasaray taraftarı ve saha avantajını iyi kullanıp maçı kazanacaklarını düşünüyorum" diye konuştu.

"BU SAATTEN SONRA KİMİN OYNAMASI DEĞİL MAÇIN KAZANILMASI ÖNEMLİ"

Kaptan Selçuk İnan'ın sakatlığı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Korkmaz, "Çok önemli bir oyuncu. Takımın kaptanı ve orta sahada oyunu kuran bir oyuncu. Bu saatten sonra kimin oynaması değil maçın kazanılması önemli. Oyuncularda bunun bilincinde" ifadelerini kullandı.

Açılışa Bülent Korkmaz'ın yanı sıra, Galatasaray'ın eski oyuncularından Mustafa Kocabey ve Bülent Ünder de katıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bülent Korkmaz'dan Şampiyonluk Yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • yusuf: Benim en sevdiyim Vegas nin başında görmek istediğim tek adam adam gibi adam Bülent Korkmaz 0 0 Yanıtla
  • KARA KARTAL: Bülent sende biliyorsun derbide hakem bjk yi dogruyacak senin futbolculugundada sıkeler vardı bjk şerefiyle hakemıde gs yıde yenecek ağlayacaksın mal 0 0 Yanıtla

Advertisement