Osmaniye Emniyet Müdürü Ceren, Ayhan'a Veda Yemeği Verdi - Son Dakika
Yerel

Osmaniye Emniyet Müdürü Ceren, Ayhan'a Veda Yemeği Verdi

Osmaniye Emniyet Müdürü Ceren, Ayhan\'a Veda Yemeği Verdi

Osmaniye İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Kadirli İlçe Emniyet Müdürü 4. Sınıf Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan’a veda yemeği verdi.

03.04.2014 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Kadirli İlçe Emniyet Müdürü 4. Sınıf Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan'a veda yemeği verdi.

Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini 21 aydır yürüten Uğurtan Koray Ayhan'ın, Emniyet Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı'na tayini çıkması sebebiyle il emniyet müdürü, müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin katılımı ile birlikte polisevinde veda yemeği verildi.

Yemekte konuşan İl Emniyet Müdürü Ceren, "Kadirli İlçe Emniyet Müdürümüz bize göre terfi ederek Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atanmıştır. Görev yaptığı süre içerisinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında diğer ilçelerimize nazaran en çok operasyon yapan, seçim dönemini başarıyla atlatan ve yaptığı tüm çalışmalarından son derece memnun olduğumuz bir müdürümüzdü" dedi.

İl Emniyet Müdürü Ceren, Ayhan'a yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı kendisinin nezdinde tüm Kadirli Polisini de kutladı. Ceren, bundan sonraki hayatında Uğurtan Koray Ayhan'a ailesi ile birlikte başarılar dileyerek çeşitli hediyeler takdim etti. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaniye Emniyet Müdürü Ceren, Ayhan'a Veda Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement