Ortaca'da 20'nci Tarım, Çevre ve Turizm Festivali Başladı (2) - Son Dakika
Güncel

Ortaca'da 20'nci Tarım, Çevre ve Turizm Festivali Başladı (2)

Ortaca\'da 20\'nci Tarım, Çevre ve Turizm Festivali Başladı (2)

İki İLÇEYİ BULUŞTURAN ŞENLİK Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde bu yıl 20'ncisi düzenlenen Tarım, Çevre ve Turizm Festivali kapsamında 'Atatürk Köprüsü Dostluk ve Özlem Şenliği' düzenlendi.

17.05.2015 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İki İLÇEYİ BULUŞTURAN ŞENLİK

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde bu yıl 20'ncisi düzenlenen Tarım, Çevre ve Turizm Festivali kapsamında 'Atatürk Köprüsü Dostluk ve Özlem Şenliği' düzenlendi. Ortaca ve Dalaman belediyeleri ile Ege Yolcu Dergisi'nin altı yıldır ortaklaşa düzenlediği şenliğe ilgi yoğun oldu. Dalaman Çayı üzerindeki tarihi Atatürk Köprüsü'nün ortasında buluşan Dalaman ve Ortacalıların karşılıklı çiçek vermesiyle şenlik başladı. Halk oyunu gösterileri ile elma yeme, yumurta taşıma, çuvalla koşma, halat çekme, bilek güreşi ve balon patlatma gibi yarışmalar şenliğe eğlence kattı. Yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

CHP'li Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, "Ben bu köprüye Baktığımda Cumhuriyet ve Atatürk görüyorum. Bu köprü Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Cumhuriyetimizin yöremize ilk hizmetidir. Ben bize bu mirası bırakan Gazi Mustafa Kemal'i ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum. Sizlerin katılımıyla bugün bu etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Ortacalı ve Dalamanlı tüm vatandaşlarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

CHP'li Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik köprünün yanındaki mesire alanını kastederek, "Burası artık Dalaman ve Ortaca halkının kullanımına tahsis edilecek. Bundan sonraki etkinliklerimizi bölgenin ortak değerleri olan başka alanlarda yaparsak ve o değerleri de ön plana çıkarmaya çalışırsak çok daha iyi olur diye düşünüyorum" dedi

MURAT BAŞARAN KONSERİ

Konuşmaların ardından sahne alan ünlü şarkıcı Murat Başaran, şenlik alanını dolduranlar için birbirinden güzel parçalarını seslendirdi. Başaran ile coşan halk keyifli dakikalar yaşadı. Konser sonunda şarkıcı Başaran'a, Başkan Şaşmaz plaket verdi. Şenlik kapsamında hediye çekilişi de yapıldı. - Tarım

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ortaca'da 20'nci Tarım, Çevre ve Turizm Festivali Başladı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement