Orman Haftası - Son Dakika
Yerel

Orman Haftası

Muratpaşa'da Orman Haftası kutlamaları kapsamında "Çiçek-Çocuk Bahçesi" açıldı.

24.03.2015 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa'da Orman Haftası kutlamaları kapsamında "Çiçek-Çocuk Bahçesi" açıldı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bahçesinde yapılan açılışta yaptığı konuşmada, Lara Kent Ormanı'nın son derece bakımsız ve dağınık olduğunu söyledi.

Lara Kent Ormanı'na çocuklar için talip olduklarını ifade eden Uysal, genel kamu yönetiminden bu alanı istediklerini anlattı. Ormanı güzelleştirmek ve bakımını yapmak istediklerini ifade eden Uysal, şunları kaydetti:

"Çocuklarımıza doğayı ve ağaçları sevdirme imkanı yaratmak istiyoruz. Kamu yönetiminden yanıt bekliyoruz. Bu anlamlı günde çağrımı yenilemek istiyorum. Muratpaşa halkı olarak, ilgili kurumlardan bu alanı istiyoruz. Lara Kent Ormanı'nın dokusunu ve niteliğini bozmadan düzenleme yapacağız. Burayı çocuklarımıza doğal yaşam alanı olarak kazandırmak istiyoruz."

Her şeyi isteyen insan profilinden uzaklaşmak gerektiğini dile getiren Uysal, doğaya dengeli ve sevecen yaklaşmak gerektiğini kaydetti.

Muratpaşa'da tam bir geri dönüşüm sağlayabilmek için çalışmalar yaptıklarını anlatan Uysal, amaçlarının geri dönüşüm çıtasını yükseltmek olduğunu bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orman Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement