Orkestra Şefi Rob Kapilow Ceo'larla Sahne Aldı - Son Dakika
Güncel

Orkestra Şefi Rob Kapilow Ceo'larla Sahne Aldı

Orkestra Şefi Rob Kapilow Ceo\'larla Sahne Aldı

Amerikalı besteci ve orkestra şefi Rob Kapilow, Odgers Berndtson Türkiye ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile bir müzik semineri için Türkiye'ye geldi.

15.04.2015 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerikalı besteci ve orkestra şefi Rob Kapilow, Odgers Berndtson Türkiye ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile bir müzik semineri için Türkiye'ye geldi.

Başta New York, Boston ve Toronto olmak üzere, dünyanın önde gelen birçok konser salonunda da sahnelediği Türkiye'de ilk kez sahnelenen "Sonsuz Olanakları Dinlemeye Hazır mısınız?" temalı müzik semineri izleyicileri hem eğlendirdi, hem de müziği daha önce hiç dinlemedikleri gibi dinleterek onlara muhteşem anlar yaşattı.

Ünlü şef Rob Kapilow ile birlikte Denizbank CEO'su Hakan Ateş'in orkestra şefliğinde Avivasa CEO'su Meral Erebenk Kurdaş, Hedef Alliance CEO'su Tayfun Öktem, TAV CFO'su Burcu Geriş, Brisa CEO'su Hakan Bayman ve Hürriyet Pazarlama Direktörü Birim Gönülşen'in de yer aldığı Türkiye'nin önde gelen yöneticileri sahnede, interaktif bir etkinlik gerçekleştirerek müziği farklı açılardan yorumlamaya çalıştılar. Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinden Müzik Kulübü üyesi Göktuğ Kıral'ın katılımı ise etkinliğe ayrı bir renk kattı. Atölye çalışması ve müzik seminerinde Rob Kapilow'a Denizbank'ın katkılarıyla İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası yaylı sazları eşlik etti.

Konsere ev sahipliği yapan Odgers Berndtson Türkiye Kurucu Ortağı Ayşe Öztuna Bozoklar, etkinlik hakkında şunları söyledi:

"Rob Kapilow iş dünyasının pek çok boyutuna hakim olan çok özel bir yetenek. Çok geniş bir perspektifle iş dünyasının bugünkü kritik konularına yaklaşıyor. Bu deneyimi de tutkuyla izleyicileriyle paylaşıyor. Biz bu sıradışı deneyimi Türk iş dünyası da yaşasın istedik. İş dünyasında ortak akıl ile hareket kabiliyetinin artırılmasına destek olmayı arzu ediyoruz. ve en üst yönetim nezdinde stratejik yetenek gelişimi ile ilgili sahiplenmeyi ve farkındalığı artırmayı hedefliyoruz. Bu amaçla Eylül 2015'te Boğaziçi Üniversitesi'nde başlatacağımız 'Stratejik Yetenek Geliştirme Programı' ile çağımızın ihtiyaçlarına hitap eden stratejik yetenek gelişiminin hızlanmasına destek olmayı amaçlıyoruz. Bir orkestrayı yönetmenin incelikleri bir kurumun yönetimiyle ilgili ipuçları verebilir mi? Müziği farklı bir şekilde dinlemeyi öğrenmemiz acaba çalışma arkadaşlarımızı, çalışanlarımızı, hatta aile bireylerimizi farklı bir şekilde dinleme becerisi kazanmamıza yardımcı olabilir mi? ve farklı olasılıklara kulak kabartmamız, en yakınımızda olduğu halde göremediğimiz bazı olanakları keşfetmemizi sağlar mı? Bu soruların yanıtlarını bulmak, müziği, dinlemeyi ve yöneticiliği yepyeni bir şekilde algılamayı deneyimlemek için de bu etkinliği düzenledik." - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Orkestra Şefi Rob Kapilow Ceo'larla Sahne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement