Okul Sporları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Okul Sporları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Okul Sporları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Okul Sporları değerlendirme toplantısı Anitta Otel'de gerçekleştirildi.

17.10.2014 08:42  Güncelleme: 08:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toplantıya Vali Yardımcısı Sayın Fikret Zaman, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Milli Eğitim Müdürümüz Seyit Ali Büyük, Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Hitit Üniversitesi BESYO Müdürü Doç, Dr. Faruk Yamaner, çeşitli spor branşının il temsilcisi antrenörü ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

Okul Sporları Federasyonu Başkanı, Milli Eğitim Müdürümüz Seyit Ali Büyük'e destek ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi sundu.

2013-2014 Eğitim Öğretim yılında düzenlenen okul sporları faaliyetleri görüntülerinden oluşan slayt gösterisi ile başlayan programda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Temsilcisi Haşim Eğer ve Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala birer konuşma yaptılar.

Geçen yıl yapılan okul sporları faaliyetlerinde Çorum'u temsil eden ve Türkiye şampiyonalarında derece yapan okulların beden eğitimi öğretmen ve antrenörlerine İl Temsilciliği tarafından plaket verildi.

Federasyon Başkanı Ayhan Pala ayrıca; okul sporları müsabakalarına verdikleri destek ve katkılarından dolayı Vali Yardımcısı Fikret Zaman, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer ve BESYO Müdürü Doç, Dr. Faruk Yamaner'e teşekkür plaketi sundu.
Yeni sezon Okul Spor Faaliyetleri kural ve teknik konular hakkında bilgilendirmenin yapılması ile toplantı sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Okul Sporları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement