Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt Açıklaması

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, "Odunpazarı Belediyesi kent halkına bir yılda daha ucuza, daha kaliteli ve nitelikli hizmet nasıl sunulur kanıtladı" dedi.

31.03.2015 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, "Odunpazarı Belediyesi kent halkına bir yılda daha ucuza, daha kaliteli ve nitelikli hizmet nasıl sunulur kanıtladı" dedi.

Kurt, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, bugün gelinen nokta ve yapılan tüm çalışmaların, sosyal demokrat belediyeciliğin başarısını kanıtladığını bildirdi.

"Odunpazarı'nın kaybettiği 10 yılı kurtarmak için yeni projelerimizi büyük bir hızla hayata geçirdik" diyen Kurt, şöyle devam etti:

"Göreve geldiğimiz günden bugüne geçen bir yıllık süre içerisinde personel yapısını çözdük. Çalışanlarımızın kendi eğitim alanlarında mesai harcamasını sağladık. Personelimizde bizim yapımızı anladı. Çalışma sistemimizi benimsedi. İşlerin ve personelin disipline edilmesi halinde daha etkin ve verimli hizmet nasıl sunulur bunu anladı. Tüm bunların yanında Odunpazarı Belediyesi kent halkına bir yılda daha ucuza, daha kaliteli ve nitelikli hizmet nasıl sunulur kanıtladı.  Odunpazarı halkının gelecek umutlarını canlandırdık. Odunpazarı'nın çözülemeyen sorunlarına el attık. Bunu da halkımızın desteğini alarak gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin kısa zamanda bize büyük güven duyması gücümüze güç katıyor. Bunu bir yıllık  süreçte başaran tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Odunpazarı'nın geleceğin önemli kentlerinden biri olacağına inancımın tam olduğunu bir kez daha vurguluyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement