Odunpazarı Araçları Ulaştırma Hizmetlerine Emanet - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı Araçları Ulaştırma Hizmetlerine Emanet

Odunpazarı Araçları Ulaştırma Hizmetlerine Emanet

Odunpazarı Belediyesi’nin yeni müdürlükleri arasında bulunan Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü çalışma alanını genişletti.

13.11.2015 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi'nin yeni müdürlükleri arasında bulunan Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü çalışma alanını genişletti.

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, belediye bünyesinde bulunan araçların ve iş makinelerinin bakım ve onarımını Fen İşleri Şantiyesi içerisinde kurulan atölyelerde gerçekleştiriyor. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili açıklama yaptı. 750 metrekare alana sahip atölyede 14 personelin çalıştığını belirten yetkililer, burada 2 motor ustası, 1 iş makineleri ustası, 1 oto elektrik ustası, 1 fren ustası, 1 lastik ustası, 5 kaynak ustası, 1 periyodik bakım ustası, 1 şoför ve 1 temizlik görevlisi bulunduğunu belirtti. 750 metrekarelik atölyenin 8 bölümden oluştuğunu belirten yetkililer, 2 adet motor bölümü, oto elektrik bölümü, fren bölümü, lastik bölümü, kaynakhane, iş makineleri bölümü ve yıkama yağlama bölümü bulunduğunu söyledi.

4 personelin görev yaptığı 200 metrekarelik alana sahip depoda, 33 raf, 2 ofis ve 1 adet yağ deposu bulunduğunu ve araç takip bürosunda da 2 personelin görev yaptığını ifade eden yetkililer, burada Odunpazarı Belediyesi'ne bağlı 118 adet aracın takibinin gerçekleştirildiğini belirtti. Yetkililer, Odunpazarı Belediyesine bağlı iş makineleri için 2 personelin görev yaptığı akaryakıt istasyonunda mevcut olduğu ve akaryakıt takip sistemli 20 tonluk motorin tankı da hizmet verdiğini ifade etti.

Yetkililer açıklamanın sonunda, Ulaşım Hizmetleri bünyesinde bulunan yeni lowbed araçlarıyla ilgili bilgi verdi. 48 bin kg azami yük alabilen, 3 dingil ve 12 tekerden oluşan araç kamyon ve asfalt frezesi için kullanılıyor. 33 bin kg azami yük alabilen bekoloder ve silindir gibi küçük iş makinelerini taşıyabilen diğer araç ise 2 dingil ve 8 tekerden oluşuyor. Ayrıca bu araçlar sayesinde küçük ve büyük iş makinelerinin taşınma sürelerinin kısaldığını belirtildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı Araçları Ulaştırma Hizmetlerine Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement