Oda Başkanlarından Çerçi'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Oda Başkanlarından Çerçi'ye Ziyaret

Oda Başkanlarından Çerçi\'ye Ziyaret

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter ve Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi makamında ziyaret etti.

22.09.2014 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter ve Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret etti. Görüşmede Ahilik Haftası etkinlikleri ve esnafın sorunları masaya yatırıldı.

MESOB Başkanı Hasan Geriter, program kapsamında Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret etti. Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener'in de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Çerçi'ye Manisa'daki esnaf ve sanatların durumuyla ilgili bilgi veren Geriter, Ahilik Haftası programıyla ilgili de yapılacak olan faaliyetleri anlattı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, esnaf ve sanatkarın ülkenin en önemli kesimlerinden biri olduğunu söyledi. Her fırsatta esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiklerini hatırlatan Çerçi, "Esnaf ve sanatkarımız ülkenin kalkınmasında çok önemli görevler üsteniyor. İstihdam ve üretimde en büyük yük esnafımızda. Manisa'da Esnaf Odaları Birliğimizle işbirliği halinde bir belediye olarak çalışıyoruz. Bu konuda üzerimize düşen bir görev olursa yapamaya hazırız" dedi.

Başkan Çerçi, "Ahilik kültürünün taşıdığı evrensel değerler, bugün tüm insanlığın ihtiyacı olan ortak değerlerdir. Bu vesileyle Manisa esnaf ve sanatkarının Ahilik Haftasını kutluyorum" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oda Başkanlarından Çerçi'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement