Nüfus Cüzdanı Bilgileriyle Emeklinin Bankadaki 78 Bin Lirasını Çektiler - Son Dakika
Güncel

Nüfus Cüzdanı Bilgileriyle Emeklinin Bankadaki 78 Bin Lirasını Çektiler

Adapazarı'nda emekli, 68 yaşındaki N.A.'nın kimlik bilgileriyle düzenledikleri sahte nüfus cüzdanıyla noterden vekalet çıkartan, sonra da bankaya giderek hesabındaki 78 bin TL'yi çeken 3 kişiden yakalanan 2'si tutuklandı.

16.10.2014 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı'nda emekli, 68 yaşındaki N.A.'nın kimlik bilgileriyle düzenledikleri sahte nüfus cüzdanıyla noterden vekalet çıkartan, sonra da bankaya giderek hesabındaki 78 bin TL'yi çeken 3 kişiden yakalanan 2'si tutuklandı.

Adapazarı'nda yaşayan 68 yaşındaki N.A.'nın bankadaki 78 bin TL'sini kendi rızası dışında çekildiğini belirlendi. Şikayet üzerine harekete geçen polis, bankanın kamera görüntülerini inceleyerek, olayla ilgili M.E., M.C ve H.İ.'yi gözaltına aldı. Şüpheli M.E.'nin evinde yapılan aramada N.A.'nın bilgileriyle düzenlenmiş sahte nufüs cüzdanı bulundu. M.E.'nin, sahte nüfus cüzdanıyla Kocaeli'deki bir noterden şebeke üyelerinden H.İ.'ye vekaletname çıkarttığı ve bankadan paranın bu sayede çekildiği tespit edildi. Polis, olayın çok sayıda dolandırıcılık sabıkası bulunan ve halen kayıp olan N.K. adlı şüpheli tarafından organize edildiğini ve parayı da N.K.'nin kayıplara karıştığını belirledi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden M.E ve H.İ tutuklanarak Ferizli Cezaevi'ne konulurken dolandırıcılığı organize ettiği öne sürülen ve paralarla kayıplara karışan N.K.'nın yakalanması için çalışmalar devam ediyor. - Adapazarısakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nüfus Cüzdanı Bilgileriyle Emeklinin Bankadaki 78 Bin Lirasını Çektiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement