Nihat Doğan'a Bir Darbe de Menajerinden Geldi - Son Dakika
Magazin

Nihat Doğan'a Bir Darbe de Menajerinden Geldi

Doğan'ın menajeri yaptığı açıklamada, "Nihat Doğan'la 5 yıldır devam eden profesyonel iş ortaklığımız dün itibarıyla sona ermiştir" dedi.

16.02.2015 12:06  Güncelleme: 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde Mersin'de yaşanan bütün Türkiye'yi yasa boğan Özgecan Aslan cinayetine attığı tweetle büyük tepki gören Nihat Doğan'a ikinci şok geldi.

BİR DARBE DE MENAJERİNDEN GELDİ

Sabah saatlerinde Survivor'a gidemeyeceğini öğrenen Doğan, ikinci şoku 5 yıllık menajeri Yavuz Yıldırım'dan aldı. Yıldırım yaptığı açıklamada, "Nihat Doğan'la 5 yıldır devam eden profesyonel iş ortaklığımız dün itibarıyla sona ermiştir..." dedi.

ACUN, SURVIVOR KADROSUNDAN ÇIKARDI

Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili tweet'leri tepki çeken türkücü Nihat Doğan, Acun Ilıcalı tarafından Survivor kadrosundan çıkarılmıştı.

GALATASARAY'DAN DARBE

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Adnan Öztürk, disiplin kuruluna bir dilekçe göndererek Nihat Doğan'ın kulüp üyeliğinden ihraç edilmesi için başvuruda bulunmuştu.

Nihat Doğan\'a Bir Darbe de Menajerinden Geldi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Nihat Doğan'a Bir Darbe de Menajerinden Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (66)

  • kara murat: NE OL DU YA SANKI O KATILGİBİMİŞ ÜSTUNE GİDİYURLAR AYIP BE UZURDILEDİ 35 43 Yanıtla
  • adil: kralsın nihat, dinsize , imansıza inat kralsn. . lafında çok yerindeydi. . . 5 71 Yanıtla
  • NİHAT DOĞAN: adamlığı sizin gibi densizlerden öğrenecek değilim işinize bakın. nokta. 19 29 Yanıtla
  • TUĞÇE KAZAZ: nihat doğan'a savaşında hak veriyorum tebrik ediyorum 11 33 Yanıtla
  • HeRSeYYaLaN: Ozgecanin katillerine bile bu kadar tepki gostermedi millet cok tuaf gerçekten şaşırdım. Nihat dogani bende sevmem ama biraz bazi gerçekleri unutmayin.. 25 18 Yanıtla
  • Enis Melenge: Yalakalık buraya kadarmış Nihatım. Bu sefer ters tepti 29 11 Yanıtla
  • cengiz6161: tam bir akp li olarak akp zihniyetinini disari vurusu, gayet normal kadinlari dogurma abjesi olarak gören bir partinin koyunlarindanda bu beklenir. 25 15 Yanıtla
  • berk: Doğru söyleyeni dokuz köyden koyarlar nihat bu tepki gösterenler hep yalaka brawo sana 5 30 Yanıtla
  • Nihat Doğanı Sevmiyorum: Nihat Doğan'ı sevmiyorum fakat böyle bir tweet'i Özgecan kardeşimizin katlini haklı göstermek amaçlı atabilecek kadar salak ve duyarsız bir insan değil. Evet bir çok gafı bir çok hatası vardır geçmişte ama bu olay bana çok saçma geliyor.Nihat Doğan'ı gram sevmeyen biri olarak bu olayların fazla abartıldığını ve bu şahsı silme adına yapıldığı çok bariz.Lütfen biraz geniş bakalım bu olaya.Bu şahsı sığlıkla ve cahillikle suçlarken aslında bizde aynı duruma düşüyoruz.Evet Nihat Doğan çok güzel bir günah keçisi oldu.Halk bu karalama politikasını farketmeli.Yanlış anlaşılmasın ben sadece insani boyuttan bakıyorum olaya ve o tweet hakkında yaptığı açıklamalara bakarsanız siz de bana hak vereceksiniz 14 17 Yanıtla
  • BİLGE ADAM: Hakettiğini aldın mı. şimdi sen mini etek giyebilirsin ! 28 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement