Niğde Parkomatlar Kurtuldu - Son Dakika
Yerel

Niğde Parkomatlar Kurtuldu

Niğde Parkomatlar Kurtuldu

Belediye Başkanı Akdoğan, ’Parkomat’ ihalesini alan ve işleten firmanın belediye ile yaptığı sözleşmede yükümlülüklerini yerine getirmediği için Belediye Encümeni kararı ile sözleşmeyi feshettiklerini belirtti.

30.07.2015 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Akdoğan, 'Parkomat' ihalesini alan ve işleten firmanın belediye ile yaptığı sözleşmede yükümlülüklerini yerine getirmediği için Belediye Encümeni kararı ile sözleşmeyi feshettiklerini belirtti.

"Şu an Niğde'de parkomat firması geçtiğimiz Çarşamba gününden geçerli olmak üzere uygulamadan kaldırılmıştır" diyen Belediye Başkanı Akdoğan; "Parkomat İşletmesi şu anda yok. Tekrar ihale noktasını değerlendireceğiz. Gerekli yerlere gerekirse muhtemelen ihaleye çıkılacak" dedi.

Belediye Başkanı Akdoğan; Parkomat illaki olması gerekirse Belediye tarafından da işletilebilir. Bunun da incelemeleri yapılıyor, bunların hepsini değerlendireceğiz. Şu anda mevcut şirketle parkomat işinin bir alakası kalmadı, sözleşme feshedildi. İleri ki günlerde konuyla ilgili çalışmalarımızı kamuoyuyla paylaşacağız" diye konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niğde Parkomatlar Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement