Niğde Belediyesi Yaz Spor Okulu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Niğde Belediyesi Yaz Spor Okulu Açıldı

Niğde Belediyesi Yaz Spor Okulu Açıldı

Öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirmesi ve faydalı aktiviteler yapması amacıyla Niğde Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulu açıldı.

09.07.2015 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirmesi ve faydalı aktiviteler yapması amacıyla Niğde Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulu açıldı.

Niğde 5 Şubat Stadyumunda gerçekleşen yaz spor okulu açılışını Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan gerçekleştirdi. Futbol, basketbol, tekvando branşlarında faaliyet gösterecek yaz okulunda 500 öğrenci yer alıyor. Yaz spor okuluna katılan öğrenciler Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı coşkuyla karşıladılar. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan çocuklarla tek tek ilgilenerek onlarla sohbet etti.

Yaz spor okulu açılış konuşmasını yapan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde Belediyesi olarak yaz spor açılışlarını her yıl gerçekleştiriyoruz. Niğde'deki çocuklarımızın, yavrularımızın hem zamanlarını iyi geçirmesi hem de spor adına başarılara imza atmaları için yaz spor okullarını açıyoruz. Spor çocukların hem bedenlerinin hem de zekalarının gelişmesine etki ediyor. Niğde Belediyesi olarak bu yıl dört ayrı branşta spor okulunu açmış bulunuyoruz. Niğde Belediyesi yaz spor okullarından faydalanmak isteyen, spora ilgi duyan sporla alakalı olan herkesi yaz spor okulumuza katılmaları için davet ediyorum. Çocuklarımızın çalışmalarda başarılı olmalarını temenni ediyorum" dedi.

Yaz okulu açılış konuşmasının ardından yaz spor okuluna katılan öğrencilere kendi eliyle forma dağıtan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan çocuklara başarılar diledi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niğde Belediyesi Yaz Spor Okulu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement