Niğde Belediye Başkanı, İş yeri Açılışına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Niğde Belediye Başkanı, İş yeri Açılışına Katıldı

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan İstasyon caddesinde iletişim üzerine kurulan bir işyerinin açılışını Vali Necmeddin Kılıç ile birlikte yaptı.

16.10.2014 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "İş yerimizin iş yeri sahibimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İş yeri sahibi arkadaşımızın bu iş yerinden kazasız belasız hayırlı, helal kazanç elde etmesini temenni ediyorum. Bundan 10-12 yıl önce küçük bir iş yerinde telefonculuk hizmetine başlayan Hüseyin kardeşimiz işlerini genişletti büyüttü. Demek ki çalışırsak oluyor. Hüseyin kardeşimiz de çalıştı Güngör iletişim olarak ve aşardı. Daha güzel bir iş yerine sahip oldu ve kardeşimizin yeni bir iş sahibi olması demek Niğde'mizin sahip olmuş olması demek. Bu da şehrimizin hem geliştiğini hem de ticaretinin canlanarak devam ettiğini gösteriyor. 10-12 yıl içerisinde 3. iş yerini açan kardeşimizi Allah muaffak etsin. Başarılarının devamını getirsin" dedi.

Açılışın iş yerini gezen Niğde Valisi Necmeddin Kılıç ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan işyeri sahiplerine ve çalışanlarına kazasız belasız bol kazançlar temennisinde bulundular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Niğde Belediye Başkanı, İş yeri Açılışına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement