Namağlup Şampiyon, Kupasını Kaldırdı - Son Dakika
Yerel

Namağlup Şampiyon, Kupasını Kaldırdı

Namağlup Şampiyon, Kupasını Kaldırdı

Manisa 1. Amatör Lig B Grubunda mücadele eden ve şampiyonluğunu daha önceden ilan eden Yunusemre Belediyespor, şampiyonluk kupasını düzenlenen törenle aldı.

02.03.2015 10:46  Güncelleme: 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa 1. Amatör Lig B Grubu'nda mücadele eden ve şampiyonluğunu daha önceden ilan eden Yunusemre Belediye spor, şampiyonluk kupasını düzenlenen törenle aldı.

Şampiyonluğunu daha önceden ilan eden Yunusemre Belediyespor'a Ertuğrul Dilek Tesislerinde Dış Mahallespor maçı öncesi şampiyonluk töreni gerçekleştirildi.

Törene Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Kılıç Kaya, Yunusemre Belediyespor Başkan Yardımcısı Arif Alkan, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın ve Yunusemre Belediyesi Birim Müdürleri katıldı.

Yunusemre Belediyespor Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, törende Yunusemre Belediyespor'lu taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Törende konuşan Başkan Çerçi, amatör kulüplerin kendileri için önemli olduğunu belirterek, şampiyonluğunu geçtiğimiz haftalarda ilan eden Yunusemre Belediyespor'u tebrik ettiğini kaydetti.

Amaçlarının gençlere sporu sevdirmek olduğunu belirten Çerçi, şöyle konuştu:

"Amatör Kulüpler bizim için önemlidir. Sadece futbolda değil diğer branşlar da önemlidir. Amacımız gençlere sporu sevdirmek sporu özendirmek. Yunusemre Belediyespor'da şuanda bin 200'e yakın lisanslı sporcularımız var. Hepsi genç sporcularımız. Bütün amatör takımlara bu sene destek olduk. Hepinize elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnşallah çok güzel spor tesisleri kazandıracağız. Bu tesislerimizden de bütün amatör kulüplerimiz faydalanacaktır. Bütün kulüplerimize bu tesislerden faydalanma imkanı getireceğiz. Spor, centilmenliği gerektiriyor. Sporu özendirmek istiyoruz. Spor sahada yapılır. Spor bizi ayrıştıran değil birleştiren bir unsurdur. Takımımızı başarılarından dolayı kutluyorum. Biz zaten amatörlüğe önem veriyoruz. Üsteki takımlara oyuncu yetiştirmeyi hedefliyoruz. Gençlerimizi de seviyor önem veriyoruz. "

Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın ise Yunusemre Belediyespor'u tebrik ettiklerini belirterek, "Spor centilmenlik oyunudur. Maç sahada oynanıyor. İstediğimiz tablo budur. Yunusemre Belediyespor'u şampiyonluğundan dolayı tebrik ediyorum. Sayın Başkanıma desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Yunusemre Belediyespor'lu sporculara Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve protokol üyeleri tarafından kupaları takdim edildi.

ŞAMPİYON SEZONU NAMAĞLUP BİTİRDİ

Yunusemre Belediyespor 1. Amatör Lig B Grubu'ndaki son müsabakasında karşılaştığı Dış Mahallespor'u ise 5-2 mağlup etti.

Ertuğrul Dilek Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada Yunusemre Belediyespor galibiyet ile ayrılarak ligi namağlup şekilde tamamladı.

Manisa 1. Amatör Lig B Grubu'nu şampiyon olarak tamamlayan Yunusemre Belediyespor, önümüzdeki sezon Süper Amatör Lig'de mücadele edecek. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Namağlup Şampiyon, Kupasını Kaldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement