Mourinho: Drogba'nın Son Durağı Chelsea Olacak - Son Dakika
Spor

Mourinho: Drogba'nın Son Durağı Chelsea Olacak

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, "Drogba artık Shanghai Shenhua veya Galatasaray'a gitmeyecek. Burası onun son durağı." dedi.

30.09.2014 21:09  Güncelleme: 21:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Premier Lig ekibi Chelsea'de menajer Jose Mourinho, 2 yıl aradan sonra takıma geri dönen Didier Drogba'nın geleceği ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

2012'de Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kazandıktan sonra önce Çin'e sonrasında Galatasaray'a transfer olan ve Türkiye'de gösterdiği performansla "Daha bitmedim." mesajını tüm Avrupa'ya veren Drogba, Sarı-kırmızılı takımla sözleşmesi sona erdikten sonra efsane olduğu Chelsea'ye geri döndü.

"GELECEKTE TEKNİK EKİPTE YER ALACAK"

Sporx'de yer alan habere göre; Drogba'nın takıma geri dönmesinden duyduğu memnuniyeti her zaman dile getiren Mourinho, Sporting Lizbon maçı öncesinde yaptığı açıklamada daha da ileri giderek Drogba'nın gelecekte teknik ekipte yer alacağını açıkladı.

"BURASI ONUN SON DURAĞI"

Chelsea'nın Drogba'nın futbol oynayacağı son kulüp olacağını iddia eden Mourinho, "Artık Shanghai Shenhua ya da Galatasaray'a gitmeyecek. Burası onun son durağı. Drogba, Chelsea'nin genç takımının antrenörü olacak. Ya da Chelsea'nin yönetiminde üst düzey görevler alacak. Drogba hangi rolü üstlenmek isterse o göreve gelecek ve orada devam edecek. Abramovich de Drogba'nın takımda kalmasından memnun." ifadelerini kullandı.

Mourinho: Drogba\'nın Son Durağı Chelsea Olacak
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mourinho: Drogba'nın Son Durağı Chelsea Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement