Motosiklet Kazasında Ölen Polis Orhangazi'de Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Motosiklet Kazasında Ölen Polis Orhangazi'de Toprağa Verildi

Motosiklet Kazasında Ölen Polis Orhangazi\'de Toprağa Verildi

Sakarya'nın Serdivan İlçesi'nde önceki gün meydana gelen motosiklet kazasında yaşamını yitiren Kocaeli'nde görevli polis memuru 23 yaşındaki Eren Gerey, Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

07.08.2015 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Serdivan İlçesi'nde önceki gün meydana gelen motosiklet kazasında yaşamını yitiren Kocaeli'nde görevli polis memuru 23 yaşındaki Eren Gerey, Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Orhangazili olan ve 3 yıl önce başladığı polislik mesleğine ilk görev yeri olan Kocaeli'nde sürdüren Eren Gerey önceki gün kendisine ait motosikletle arkadaşlarıyla birlikte Adapazarı'nın Sapanca İlçesi'ne gitti. Öğleden sonra İzmit'e dönerken Serdivan İlçesinde iddiaya göre viraja hızlı giren Eren Gerey idaresindeki motosiklet kontrolden çıkarak duvara çarptı. Kaskı kafasından fırlayan Eren Gerey olay yerinde yaşamını yitirdi.

Orhangazi Milli Eğitim Müdürlüğü'nde uzun yıllar memur olarak çalışan Şaban Gerey'in oğlu olan Eren Gerey'in ölümü ailesini üzüntüye boğdu. Kazayı haber alan genç polis memurunun yakınları Adapazarı'na gitti. Eren Gerey'in cenazesi Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından ailesine teslim edildi.

MOTOSİKLET TUTKUNUYDU

Tam bir motosiklet tutkunu olan Polis Memuru Eren Gerey'in cenazesi Orhangazi'de Arapzade Mahallesi'ndeki evinin önüne son kez getirildi. Eren Gerey'in cenazesinin evine geldiği sırada yakınları ve ailesi fenalık geçirdi. Baba evinin önünde Eren Gerey için dualar edildi. Bu sırada Eren Gerey'in annesi Suna Gerey oğlunun tabutu başında uzun süre gözyaşı döktü. Ağabeyi Eyüp Gerey ise arkadaşlarının yardımı ile güçlükle ayakta durabildi.

Eren Gerey'in Türk Bayrağına sarılı tabutu daha sonra buradan alınarak Gazi Orhanbey Cami'ne getirildi. Eren Gerey burada Cuma namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Eyüp Gerey'in cenaze törenine Kaymakam Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı AK Partili Neşet Çağlayan, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ogün Demir, Bursa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Vehbi Karadağ, Orhangazi Emniyet Müdürü Hüseyin Çiğdem, Eren Gerey'in görev yaptığı Kocaeli Başiskele İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Güney ile birlikte genç polisin mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. - Orhangazibursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Motosiklet Kazasında Ölen Polis Orhangazi'de Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement