Minik Şampiyondan Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Minik Şampiyondan Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu'na Ziyaret

Minik Şampiyondan Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu\'na Ziyaret

Antalya Manavgat’ta düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç şampiyonasında Türkiye 1’incisi olan Kırklarelili Eflin Durmaz, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nu ziyaret etti.

04.03.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Manavgat'ta düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç şampiyonasında Türkiye 1'incisi olan Kırklarelili Eflin Durmaz, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nu ziyaret etti.

65 il ve bin 569 sporcunun katıldığı turnuvada Türkiye Şampiyonu olan Kırklarelili 6 yaşındaki Atatürk İlköğretim okulu 1. Sınıf öğrencisi Eflin Durmaz, annesi İnci Durmaz, Babası Seyhan Durmaz ve satranç antrenörü Halil İbrahim Özen ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Minik şampiyon Eflin Durmaz, şampiyonada kazandığı kupa ve madalyasını Kesimoğlu'na takdim ederken, Kesimoğlu da Eflin Durmaz ile gurur duyduklarını söyledi.

Kırklareli'nden böyle bir şampiyonun çıkmasının kendilerini fazlası ile mutlu ettiğini belirten Kesimoğlu, "Eflin kızımız ve onun gibi gençlerimize sahip çıkmalıyız. Onlar bizim geleceğimizin güvencesi. Bizim görevimiz de onların başarıya giden yollarında engelleri önlerinden kaldırmak. Ben Kırklareli Belediye Başkanı olarak Eflin'in bu büyük başarısından dolayı kendisi, ailesi ve antrenörü ile gurur duyuyorum. Biz her zaman Eflin'in destekçisi olacağız" diye konuştu.

Eflin Durmaz'ın Kırklareli Belediyesi'nin desteği ile 6-15 Mayıs tarihleri arasında Tayland'da düzenlenecek olan Dünya Okullar Arası Satranç Şampiyonasına katılacağını belirten antrenör Halil İbrahim Özen ve Eflin'in anne babası, Kesimoğlu'na verdiği destekten dolayı teşekkür etti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Şampiyondan Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement