Milos Krasic: Benim Durumum Yeni Hocayla Birlikte Belli Olacak - Son Dakika
Spor

Milos Krasic: Benim Durumum Yeni Hocayla Birlikte Belli Olacak

Milos Krasic: Benim Durumum Yeni Hocayla Birlikte Belli Olacak

Fenerbahçe'nin Sırp oyuncusu Krasic, takımda kısa süre içinde teknik direktör değişikliği yaşanacağını belirtti, "Benim durumum yeni hocadan sonra belli olacak." dedi.

28.05.2015 17:38  Güncelleme: 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi devam eden Milos Krasic, sarı lacivertli takımda teknik direktör değişikliği yaşanacağını iddia etti.

Sezon başında kadro dışı bırakılan ve A2 takımıyla çalışmalarını sürdüren Krasic, Fenerbahçe'deki geleceği hakkında Sırp basınına açıklamalarda bulundu.

"KISA SÜRE İÇİNDE DEĞİŞİMLER OLACAK"

Fenerbahçe'de sezon sonunda hoca değişikliği olacağını belirten Sırp futbolcu, "Şu an için durumumda değişen bir şey yok. Kısa süre içinde kulüpte teknik direktör konusunda gelişmeler olacak. Yeni hocanın ardından benim Fenerbahçe'deki durumum netlik kazanacak. Yeni sezonda futbolu unutmadığımı herekese göstermek istiyorum" dedi.

"PARTIZAN HABERLERİNİ SADECE DUYDUM"

Partizan'ın kendisini transfer edeceği haberlerine de açıklık getiren 30 yaşındaki futbolcu, "Hakkımda çıkan transfer haberlerini duydum. Ancak şu ana kadar Partizanlı yöneticilerle bir kontağım olmadı. Konuyla ilgili somut bir gelişme olmadan da herhangi bir yorumda bulunmak istemiyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Milos Krasic: Benim Durumum Yeni Hocayla Birlikte Belli Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • İ,: GEZ DÜNYAYI GÖR KONYAYI AYKUT KOCAMANIN GÖZ BEBEGİ... 1 0 Yanıtla
  • Sucukluyumurta: Alex'i hazmedemeyen Aykut un Fener'e kazığıdır krasic...ah ulan Aziz ahh 0 0 Yanıtla
  • FB_m3Rt_FB: BU ADAM NECİ YAW NE İŞ YAPIODU GÖZÜM Bİ YERLERDEN ISIRIR GİBİ SANKİ.. KOÇUM BEN SENİ DÜĞÜNÜMDE BİLE OYNATMAM DEĞİL FENERBAHÇEDE 0 0 Yanıtla
  • POLYANNAAA: Olsun dahada kötüsü olabilirdi 0 0 Yanıtla
  • ,,,,: SENİN DURUMUN AYKUT KOCAMANLA Bİ GÖRÜŞSEN SENİ O GETİRDİ HEM ÇOK ISRAR ETTİ ACABA KONYADADA ISRAR EDERMİ, 0 0 Yanıtla
  • John Frank: TAM 1 KOFTİ 0 0 Yanıtla
  • baba: ulan aslında bu adam çok yetenekli bi değerlendiremedi fener şu adamı kuytlarla topuzlarla emenikelerle oynadı yazık ya 0 0 Yanıtla
  • M. Erol Bilgin: Yürrüüüüüüüü.....! 0 0 Yanıtla
  • ahmet ay: bence 1 yıl daha kalmalı 0 0 Yanıtla

Advertisement