MHP Siirt Kadın Kolları 30 Yıl Aradan Sonra Tekrardan Oluşturuldu - Son Dakika
Güncel

MHP Siirt Kadın Kolları 30 Yıl Aradan Sonra Tekrardan Oluşturuldu

MHP Siirt İl Teşkilatında yapılan yeni atamalarla 30 yıl aradan sonra partinin Kadın Kolları Başkanlığına yeniden yapılan atamayla Aysel Birkara getirildi.

17.04.2015 17:52  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Siirt Kadın Kolları Aysel Birkara MHP Siirt Kadın Kolları Başkanlığı'na Birkara getirildi MHP Siirt İl Teşkilatında yapılan yeni atamalarla 30 yıl aradan sonra partinin Kadın Kolları Başkanlığına yeniden yapılan atamayla Aysel Birkara getirildi.

Siirt MHP İl Başkanı Fatih Cantürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, partilerinin Siirt il teşkilatı kadın kollarında 30 yıllık bir eksiklik olduğunu dile getirerek, yapılan atamayla eksikliğin giderildiğini söyledi. Siirt halkıyla güzel çalışmalar yapacaklarını kaydeden Cantürk, şöyle konuştu: "Siirt'i çok güzel yerlere getirmeyi planlıyoruz. Yaklaşık 30 yıl öncesinde kadın kolları vardı ve Siirt'e 30 yıllık bir boşluk oldu ama her zaman olduğu gibi bir yerden başlamak gerekiyor, dedik ve başladık. İnşallah devamını getireceğiz. Topum içinde güzel tepkiler aldım.

Benim hakkımda, MHP İl Teşkilatı hakkında güzel yorumlar oldu. Güzel şeyler yapacağımız için halkımız da bizi destekliyor."

MHP Siirt Kadın Kolları 30 Yıl Aradan Sonra Tekrardan Oluşturuldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MHP Siirt Kadın Kolları 30 Yıl Aradan Sonra Tekrardan Oluşturuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Kürşad Alperen: Asenalar kurtlardan daha oturaklı 2 0 Yanıtla
  • MHP li: Kesinlikle öyledir çünkü ciddiyet yok ve adım yok 1 0 Yanıtla

Advertisement