MHP'li Yıldız AK Parti Mitingini Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

MHP'li Yıldız AK Parti Mitingini Değerlendirdi

MHP\'li Yıldız AK Parti Mitingini Değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili adayı Arif Yıldız, AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun Malatya’daki mitingde Malatya’nın hiçbir problemini çözme sözünü vermeden çekip gittiğini belirterek, “AKP, 13 yıldır en iyi yaptığı umut tacirliğine devam etti” dedi.

29.05.2015 15:45

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili adayı Arif Yıldız, AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Malatya'daki mitingde Malatya'nın hiçbir problemini çözme sözünü vermeden çekip gittiğini belirterek, "AKP, 13 yıldır en iyi yaptığı umut tacirliğine devam etti" dedi.

Yıldız, AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Malatya mitingini değerlendiren yazılı bir açıklama yapan Yıldız, "AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Malatya'da gerçekleştirdiği mitingde Malatya'nın hiçbir problemini çözme sözü vermeden çekip gitti. AK Parti, devletin ve belediyelerin tüm imkanını kullanmasına rağmen miting alanına Malatyalıları getiremedi. İnşallah bu durum 7 Haziran'daki genel seçimlerde de sandıklara yansır. Çünkü Malatya hizmet almadan oy vermeye devam ederse AKP ulaşım, sağlık, eğitim, kültür ve diğer alandaki hizmetleri Malatyalılara fazla görerek, sorunlarıyla yüzüstü bırakarak devam edecektir" ifadelerini kaydetti.

"KUZEY ÇEVRE YOLUYLA İLGİLİ BİR CÜMLE DAHİ SARF ETMEDİLER"

AK Parti'nin 13 - 14 yıldır hem Malatya'da hem de Türkiye genelinde tek başına iktidar olmasına rağmen Malatya'nın gelişmesi için hayati önemde olan Kuzey Çevre Yolu ile ilgili tek bir cümlenin dahi sarf edilmediğini hatırlatan Yıldız, şunları kaydetti:

"Karayolları Genel Müdürlüğü istimlak sorunu için yeterli ödenek dahi ayırmaz iken Malatya'nın AKP'li milletvekili adaylarının bu konuda direnmeleri, hatta hep aynı nakaratları söylemelerinin kamuoyunun taktirine sunuyorum. Şehir trafiğini aksatmamak amacıyla yerleşim yerlerinin dışından geçirilen çevreyolları pek çok şehirde yapılmasına rağmen Malatya ilinde hala neden yapılamıyor? Sadece Kuzey Çevre Yolu değil, tamamlanması yılan hikayesi dönen Erkenek ve Karahan tüneli adeta sürücülere eziyet yaşatmaktadır."

"MALATYALILARIN BU VAATLERE KARNI TOK"

Geçen yıl yüzyılın felaketinde kayısı üreticilerini yüz üstü bıraktığını hatırlatan MHP'li Yıldız, AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun genel seçimlere bir hafta kala kayısı ihracatçısına destek vereceğini açıklamasının da manidar olduğunu belirtti. Yıldız, şunlarısöyledi:

" Karadeniz'de fındığın dönümüne doğrudan gelir desteği olarak 170 lira veriliyor. Kayısı üreticisine doğrudan gelir desteği olarak vergiler çıktığı zaman 7 lira veriliyor. Sadece bu örnek bile AKP'nin ne kadar samimi olduğunu açık ve aleni bir şekilde gösteriyor."

"MHP İKTİDARINDA TÜM KESİMLERİN YÜZÜ GÜLECEK"

Milliyetçi Hareket iktidarında hem Malatya'nın hem de Türkiye'nin yatırımlar noktasında şaha kalkacağını belirten Yıldız, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Milliyetçi Hareket iktidarında topyekun bir kalkınma olacak. Hem esnaflarımız hem çiftçilerimiz hem memurumuz hem emeklimiz hem de toplumun diğer tüm kesimleri topyekun kalkınacak. Bizim iktidarımızda kayısı, milli ürünler arasında yerini alacak. Kayısıya taban fiyat uygulaması getireceğiz. Çiftçilerimize mazot 1 lira 75 kuruş olacak. Çiftçilerin zorunlu olarak kullandıkları gübre, yem tohum gibi temel girdilerinde KDV ve ÖDV alınmayacak. Sulama suyunda kullanılan elektrik ücretleri, hasat zamanında tahsil edilmesini sağlayacağız. Bizim iktidarımızda hem esnafın hem çiftçinin hem de diğer tüm kesimlerini yüzü gülecek." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Yıldız AK Parti Mitingini Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement