MHP'li Aday Adayı Yaman Teşkilatları Geziyor Destek İstiyor - Son Dakika
Yerel

MHP'li Aday Adayı Yaman Teşkilatları Geziyor Destek İstiyor

MHP\'li Aday Adayı Yaman Teşkilatları Geziyor Destek İstiyor

MHP Düzce Milletvekili aday adayı Avukat Teoman Yaman, Yığılca ve Gölyaka ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek destek istedi.

27.03.2015 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Düzce Milletvekili aday adayı Avukat Teoman Yaman, Yığılca ve Gölyaka ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek destek istedi.

Milletvekili aday adayı Av. Teoman Yaman seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Aday adaylığını açıklamasının ardından Ankara ve Düzce'de bir takım ziyaretler yapan Teoman Yaman ilçe teşkilatları ile bir araya geliyor. Büyük ilgi ile karşılanan Yaman, MHP çatısı altında Düzcelilere hizmet etmek için aday adayı olduğunu söyledi.

Milletvekili aday adayı Yaman, MHP'nin sadece bir parti, siyasi oluşum değil, ülke içinde ve dışında beraberce verilen onurlu mücadelenin, vatan için canını verebileceklerin harman olduğu kutlu bir dava olduğunu belirterek "Bu davanın bir neferi olmak benim için bir paye ve gurur kaynağıdır. Mevcut Düzce milletvekillerinin Düzce'yi temsil edecek yetenekte olmaması, yalnızca mecliste parmak kaldırsın indirsin diye atanmışlar. Biz dürüst siyasetle hukukun üstünlüğünü sağlayacağız. Sadece yandaşların değil hak eden her kesimin yanında olacağız" şeklinde konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Aday Adayı Yaman Teşkilatları Geziyor Destek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement