Meteoroloji'den Antalya İçin Sel Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Meteoroloji'den Antalya İçin Sel Uyarısı

Meteoroloji\'den Antalya İçin Sel Uyarısı

Meteoroloji, Antalya'da halen devam eden yağışların, etkisini artıracağını ve sele olabileceğini belirterek uyarıda bulundu.

23.10.2014 18:05  Güncelleme: 19:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meteoroloji'den yapılan son hava tahmin raporuna göre, Antalya'da halen devam eden yağışların, bu gece saatlerinden itibaren şiddetini arttırarak önümüzdeki iki gün boyunca aralıklarla etkili olacak. Antalya'da sel ve su baskınlarına sebep olabilecek yağışlara dikkat edilmesi gerektiği bildirildi.

"DİKKATLİ OLUN"

Meteoroloji tarafından yapılan uyarıda, Antalya'da sel ve su baskınlarına sebep olabilecek yağışlara dikkat edilmesi gerektiği bildirildi. Hava tahmin raporunda, gökgürültülü sağanak yağışın etkili olacağı bildirilerek, Antalya'nın doğu ilçeleri başta olmak üzere, Cumartesi günü akşam saatlerine kadar, yerel olarak metrekareye 200 kilogram civarında yağış düşmesi beklendiğinden yaşanabilecek sel ve su baskınlarına karşı vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısı yapıldı.

Antalya'da geçtiğimiz yıllarda da sel felaketi yaşanmış bu manzaralar ortaya çıkmıştı. Meteoroloji bu görüntülerin tekrar yaşnmaması ve 2011 yılında yaşanan sel olayındaki gibi can kaybı yaşanmaması için uyarıda bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Meteoroloji'den Antalya İçin Sel Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ali uğur: bugün saat 7. civarı çevrre yolu felç araçlar kayık gibi suda yüzüyor benim araç koltuklara kadar su doldu 6 0 Yanıtla
  • HAKAN: kepez halen yağmur devam eder 3 0 Yanıtla

Advertisement